Simona Halep, ocupanta locului 4 în clasamentul WTA, efectuează la Dubai pregătirea pentru noul sezon competițional, asta pentru că vremea din Emiratele Arabe Unite se apropie foarte mult cu cele din Australia. Dubla campioană de Grand Slam va începe noul sezon competițional la Adelaide (12-18 ianuarie), orașul natal al lui Darren Cahill, antrenorul australian din echipa Simonei.
Mai apoi, Simona Halep va merge la Melbourne pentru primul turneu major al anului, Australian Open (20 ianuarie – 2 februarie). "Când am auzit pentru prima oară despre acest turneu, am spus că voi participa cu siguranţă", a declarat Halep, în vara acestui an."Vreau să mă întorc la Adelaide pentru că îmi place foarte mult. Am doar amintiri minunate despre perioada petrecută acolo. Oamenii sunt foarte relaxaţi şi te fac şi pe tine să te simţi foarte relaxat", a mai spus Halep, care s-a antrenat în trecut la Adelaide, sub supravegherea lui Cahill.

Darren Cahill, glume în social media cu Simona Halep

Australian Open
Simona Halep a dezvăluit cine e sportiva sa preferată! Ce i s-a părut cel mai greu la AustralianOpen
ACUM 11 ORE
Antrenorul australian din echipa Simonei Halep a glumit marți cu românca pe rețelele de socializare după ce antrenamentul lor a fost anulat din cauza ploii. Darren a publicat o fotografie pe contul personal de Instagram în care el, alături de ceilalți membri ai echipei Halep au afișat fețe triste, lângă Simona, care avea zâmbetul pe buze.
“Plouă la Dubai... antrenamentul s-a anulat... de ce zâmbești, Simona?”, a scris australianul pe Instagram. Simona a replicat și ea imediat: “De ce sunteți triști, băieți? Viața e bună”.
https://i.eurosport.com/2019/12/10/2733577.jpg
Australian Open
Australian Open LIVE BLOG | Medvedev, în semifinale, după o partidă ireală cu Auger-Aliassime
ACUM 15 ORE
Australian Open
Mesajul impresionant al Simonei Halep, la plecarea din Australia
IERI LA 06:24