Simona Halep, ocupanta locului 4 în clasamentul WTA, efectuează la Dubai pregătirea pentru noul sezon competițional, asta pentru că vremea din Emiratele Arabe Unite se apropie foarte mult cu cele din Australia. Dubla campioană de Grand Slam va începe noul sezon competițional la Adelaide (12-18 ianuarie), orașul natal al lui Darren Cahill, antrenorul australian din echipa Simonei.
Mai apoi, Simona Halep va merge la Melbourne pentru primul turneu major al anului, Australian Open (20 ianuarie – 2 februarie). "Când am auzit pentru prima oară despre acest turneu, am spus că voi participa cu siguranţă", a declarat Halep, în vara acestui an."Vreau să mă întorc la Adelaide pentru că îmi place foarte mult. Am doar amintiri minunate despre perioada petrecută acolo. Oamenii sunt foarte relaxaţi şi te fac şi pe tine să te simţi foarte relaxat", a mai spus Halep, care s-a antrenat în trecut la Adelaide, sub supravegherea lui Cahill.

Darren Cahill, glume în social media cu Simona Halep

US Open
Emma Răducanu le-a transmis românilor, prin bunica sa, un mesaj impresionant
15/09/2021 LA 12:43
Antrenorul australian din echipa Simonei Halep a glumit marți cu românca pe rețelele de socializare după ce antrenamentul lor a fost anulat din cauza ploii. Darren a publicat o fotografie pe contul personal de Instagram în care el, alături de ceilalți membri ai echipei Halep au afișat fețe triste, lângă Simona, care avea zâmbetul pe buze.
“Plouă la Dubai... antrenamentul s-a anulat... de ce zâmbești, Simona?”, a scris australianul pe Instagram. Simona a replicat și ea imediat: “De ce sunteți triști, băieți? Viața e bună”.
https://i.eurosport.com/2019/12/10/2733577.jpg
US Open
Clasamentul pentru Turneul Campioanelor: Emma Răducanu, salt uriaș. Cum arată TOP 10
13/09/2021 LA 09:12
US Open
"Le-am zis de atunci <Tăceți naibii din gură>!". Navratilova îi ia apărarea Emmei Răducanu
13/09/2021 LA 08:28