Darren Cahill are informații referitoare la revenirea lui Roger Federer în circuit și face o dezvăluire extraordinară: elvețianul va fi pe teren la Australian Open. Federer are 40 de ani și continuă recuperea în speranța unui nou titlu de Grand Slam. Aceasta este o veste excelentă pentru fanii lui Federer, dar și pentru toti fanii din lume după ce în 2021 elvețianul nu a putut ține ritmul partidelor tari din turneele de Grand Slam. Invitat în emisiunea SportsDay, fostul antrenor al Simonei Halep a lăsat să se înțeleagă că Federer este gata de o nouă participare la Melbourne.
Cahill crede că rivalitatea dintre cei trei mari jucători de tenis Federer, Nadal și Djokovic va trăi un nou episod magic la Australian Open în 2022.
Tenis
Presezon plin de evenimente în tenis! Unde vor evolua Alcaraz, Swiatek și Djokovic în decembrie
ACUM 19 ORE
"Vor fi meciuri fantastice la următoarea ediție a turneului de la Melbourne. Există multe semnale privind revenirea lui Roger Federer și face eforturi mari pentru a juca la Australian Open. Eu am încredere că o va face. Are 40 de ani, are o voință deosebită și visează să câștige al 21-lea turneu de Grand Slam. De ce să nu o facă în Australia?" a spus Cahill pentru showul de radio.
Darre Cahill are o relație foarte bună cu Roger Federer și este unul dintre cei respectați comentatori din lumea tenisului.
Australian Open 2022 poate reprezenta un nou episod de vis din lupta pentru un titlu de Grand Slam între Federer, Nadal și Djokovic. "Nadal se antrenează deja la capacitate maximă. Am văzut câteva antrenamente ale sale de la Academia din Spania și sunt optimist în privința participării sale la Melbourne. Are o capacitate incredibilă de concentrare și va fi la Australian Open"
Nadal a anunțat că va participa la un turneu demonstrativ în decembrie, la Abu Dhabi, pentru a se pregoti de revenirea în circuitul ATP la înceoutul anului viitor.
Cum s-au împărțit titlurile Australian Open în ultimii 17 ani
  • Novak Djokovic 9 (2008, 2011, 2012, 2013, 2015, 2016, 2019, 2020, 2021)
  • Roger Federer 6 (2004, 2006, 2007, 2010, 2017, 2018)
  • Rafael Nadal 1 (2009)
  • Marat Safin 1 (2005)
  • Stanislas Wawrinka 1 (2014)

Ce se întâmplă cu Djokovic?

Numărul 1 mondial, Novak Djokovic pune toată planeta Tenis pe modul așteptare în privința participării la Australian Open în 2022. Sârbul este cel ami de succes jucător de tenis din istoria turneului de la Melbourne, iar Darren Cahill a anunțat că el va risipi în curând orice urmă de îndoială.
"Cred că Novak va veni în Australia, dacă va alege altceva acest turneu este mai important decât orice jucător. Aș fi foarte dezamăgit că 2022 să fie anul în care Djokovic nu va participa și sunt sigur că și fanii lui simt la fel. Australian Open va fi, din nou, un turneu fascinant, iar această poveste frumoasă va continua cu jucătorii care își doresc să joace și să încânte publicul" spune Cahill.
Djokovic nu și-a anunțat încă intențiile pentru primul turneu de Grand Slam al anului viitor, după ce australienii au pus condiția de a fi vaccinat pentru a putea evolua pe terenurile de la Melbourne.
AUSTRALIAN OPEN | CINE SE IMPUNE ÎN 2022?
Australian Open 2022 debutează în 17 ianuarie și va fi transmis în exclusivitate pentru România pe Eurosport și Eurosport Player.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Tenis
Fost număr 6 mondial, declarație surpriză: "Carlos Alcaraz e mai bun decât Nadal în multe feluri!"
ACUM 20 ORE
Tenis
Top 5 cele mai tari meciuri din 2022 în ATP! Carlos Alcaraz, omul "partidelor de foc" din circuit
IERI LA 14:30