Dublă campioană de Grand Slam, Simona Halep a primit o veste uriașă din partea antrenorului ei australian, Darren Cahill. Acesta din urmă a decis să rămână alături de Simona și să o pregătească și la următoarele turnee din categorii inferioare, chiar dacă cei doi au o colaborare care îi permite lui Cahill să își aleagă competițiile la care vine.
În mod normal, tehnicianul de la Antipozi merge alături de Simona Halep doar la turneele mari, dar va fi alături de sportiva noastră și la competiția organizată în Germania, la Stuttgart. Simona s-a arătat foarte bucuroasă în momentul în care a primit vestea din partea lui Darren: "Darren va veni tot mai mult cu mine deoarece nu se poate întoarce în Australia, așa că sunt fericită", a spus Simona Halep.
Simona Halep a dezvăluit și de ce i-a lipsit atât de mult antrenorul australian: "Mi-a fost puțin dificil fără el timp de trei, patru luni, dar când ne înțelegem bine sunt motivată să continui", a adăugat Simona.
Tenis
Simona Halep și cea mai dureroasă înfrângere a carierei: "Încă am coșmaruri, a fost depresiv!"
ACUM 5 ORE

Ce urmează pentru Simona Halep în circuitul feminin de tenis

Turneul de la Miami reprezintă pentru Simona Halep finalul sezonului de hard. În mod normal, următoarele meciuri ale sportivei noastre ar urma să fie la Cluj-Napoca, în Billie Jean King Cup, contra Italiei, pe 16-17 aprilie. Asta în condițiile în care procesul recuperării decurge conform așteptărilor.
După competiția programată la jumătatea lunii aprilie, Simona Halep ar urma să meargă la Stuttgart, pentru un turneu de WTA 500, tot pe zgură. La finalul lunii aprilie, Simo va merge la turneul lui Ion Țiriac, Mutua Madrid Open, în perioada 29 aprilie – 8 mai. Sezonul de zgură continuă apoi cu turneul de la Roma, în perioada 10-16 mai, pe care Simona l-a cucerit în premieră în 2020. Pe 23 mai debutează al doilea tuneu de Grand Slam al anului, Roland Garros, în direct pe Eurosport.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și fiecare Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
WTA Stuttgart
Când joacă Simona Halep primul meci la Stuttgart. Misiune dificilă la debutul în sezonul de zgură
ACUM 9 ORE
Tenis
Simona Halep a început antrenamentele la Stuttgart! Cu cine s-a pregătit românca luni în Germania
ACUM 10 ORE