Fostul tenismen spaniol David Ferrer a oferit recent un interviu pentru Sky Sports, în cadrul căruia a vorbit, în special, depre liderul clasamentului ATP, Rafael Nadal. Ferrer a rămas impresionat de evoluția compatriotului lui din acest sezon și susține că este mai bun decât rivalii lui, Federer și Djokovic.
"Rafa este pur și simplu incredibil. Să termini pe primul loc în lume, să joci un tenis minunat, să câștigi toate meciurile de Cupa Davis... Este probabil cel mai bun sezon pe care l-am văzut de la el. Treaba cu Rafa este că încă își îmbunătățește jocul. Este un supererou. Dar Rafa, Roger și Novak sunt toți foarte speciali în felul lor", a spus Ferrer pentru Sky Sports.

David Ferrer, discurs elogios la adresa lui Rafael Nadal

Tenis
Un tenismen din noua generație i-a pus gând rău lui Novak Djokovic! "El e jucătorul de bătut"
ACUM 19 ORE
"Oamenii trebuie să se bucure de jocul lui Rafa în următorii ani, pentru că va fi dificil să vedem pe cineva similar din nou. Sunt foarte fericit să-i pot vedea pe el, Roger și Novak încă jucând la un nivel atât de înalt. În 2020 sunt sigur că jucătorii din noua generație vor avea șansa de a câștiga un Grand Slam, pentru că Tsitsipas a câstigat recent Turneul Campionilor, iar această competiție e ca un Grand Slam. Dar e cert ca Nadal, Djokovic și Federer au încă motivația să iasă pe teren și să câștige Grand Slam-uri", a mai spus David Ferrer pentru Sky Sports.
Sezonul 2020 a fost unul de excelent pentru Rafael Nadal. Și-a trecut în cont 4 trofee (US Open, ATP Masters 1000 Canada, Roland Garros și ATP Masters 100 Roma), dar e departe de cel mai bun an al turneelor câștigate. În 2005 și-a trecut în palmares 11 titluri. El va încheia acest an pe primul loc în clasament.
Australian Open
Motivul pentru care jucătorii ce excelează la serviciu vor fi avantajați la Australian Open 2023
ACUM O ZI
Tenis
Novak Djokovic, considerat favorit cert la Australian Open 2023! "E cel mai bun și merită"
06/12/2022 LA 11:43