De când a renunțat la Lendl, Zverev s-a pregătit cu tatăl său, Alexander Zverev Sr și sub tutela sa, el a ajuns în semifinalele Australian Open în acest an. Până acum, aceasta a fost cea mai importantă performanță din cariera sa.
Acum Zverev vrea să facă pasul următor în carieră și și-a unit forțele cu spaniolul David Ferrer, conform Marca. Spaniolul s-a retras anul trecut la Madrid și va petrece următoarele săptămâni pe terenul de tenis cu Zverev. După această perioadă cei doi vor decide dacă vor continua colaborarea.
Ferrer și-a încheiat cariera din tenis chiar împotriva lui Zverev în optimile de finală de la Mutua Madrid Open 2019. După ce s-a retras, Ferrer a fost numit director al turneului ATP 500 Barcelona Open. Dacă se va înțelege cu Zverev, va fi primul său mandat ca antrenor.
Tenis
Sorana Cîrstea se antrenează din greu pentru 2023! Românca a terminat a treia săptămână de pregătire
ACUM 8 ORE
De când era mic Zverev a fost antrenat de părinți, aceștia fiind și ei jucători de tenis profesioniști. În timpul verii lui 2017, Zverev a semnat un contract de pregătire cu fostul nr. 1 mondial Juan Carlos Ferrero însă acest parteneriat s-a încheiat după o ceartă dintre cei doi.
Tenis
Djokovic și-a făcut deja planul pentru 2023! La ce turneu își face pregătirea pentru Australian Open
ACUM 9 ORE
Cupa Davis
Canada a cucerit în premieră Cupa Davis! Shapovalov și Auger-Aliassime, eroii canadienilor
ACUM 13 ORE