De când a renunțat la Lendl, Zverev s-a pregătit cu tatăl său, Alexander Zverev Sr și sub tutela sa, el a ajuns în semifinalele Australian Open în acest an. Până acum, aceasta a fost cea mai importantă performanță din cariera sa.
Acum Zverev vrea să facă pasul următor în carieră și și-a unit forțele cu spaniolul David Ferrer, conform Marca. Spaniolul s-a retras anul trecut la Madrid și va petrece următoarele săptămâni pe terenul de tenis cu Zverev. După această perioadă cei doi vor decide dacă vor continua colaborarea.
Ferrer și-a încheiat cariera din tenis chiar împotriva lui Zverev în optimile de finală de la Mutua Madrid Open 2019. După ce s-a retras, Ferrer a fost numit director al turneului ATP 500 Barcelona Open. Dacă se va înțelege cu Zverev, va fi primul său mandat ca antrenor.
Tenis
Djokovic susține WTA în cazul Peng! Ce a declarat liderul ATP despre suspendarea turneelor din China
ACUM 2 ORE
De când era mic Zverev a fost antrenat de părinți, aceștia fiind și ei jucători de tenis profesioniști. În timpul verii lui 2017, Zverev a semnat un contract de pregătire cu fostul nr. 1 mondial Juan Carlos Ferrero însă acest parteneriat s-a încheiat după o ceartă dintre cei doi.
Tenis
Bianca Andreescu va lansa o carte pentru copii inspirată de anii petrecuți în România
ACUM 2 ORE
Davis Cup
Novak Djokovic este aproape de o altă performanță uriașă în tenisul mondial
ACUM 4 ORE