Tenis
Davis Cup Doubles

Programare a meciurilor haotică în Cupa Davis! Meciul SUA – Italia s-a încheiat la ora 4 dimineața

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Fabio Fognini

Credit imagine: Getty Images

DeIrina Aldea
21/11/2019 la 10:10

Organizatorii Cupei Davis întâmpină probleme serioase cu programarea meciurilor. Miercuri, meciul dintre SUA și Italia s-a încheiat la ora 4 dimineața.

Atât jucătorii, cât și publicul prezent la Caja Magica, au probleme serioase legate de programarea partidelor din Cupa Davis. În fiecare zi de concurs, la Madrid au fost programate șase întâlniri pe trei terenuri. Fiecare duel constă în trei partide, două de simplu și una de dublu.

Dacă marți ultimul meci (Spania – Rusia) s-a încheiat puțin după ora locală 02.00, situația a degenerat și mai mult miercuri, atunci când întâlnirea dintre SUA și Italia, terminată 2-1, s-a încheiat după ora locală 04.00. Cel mai interesant lucru este faptul că niciuna dintre cele două echipe nu vor merge în sferturile de finală.

Davis Cup Doubles

Cupa Davis | Canada – Spania, finala competiției! Rafael Nadal, serie impresionantă de victorii

24/11/2019 LA 09:25

Programare haotică în Cupa Davis

Meciul de dublu dintre Sam Querrey/Jack Sock și Simone Bolelli/Fabio Fognini, scor 6-7 (4), 7-6 (4), 6-4, a început joi, de la ora locală 01.25 şi s-a încheiat la ora locală 4.04, aproape de meciul istoric dintre Lleyton Hewitt şi Marcos Banghdatis de la ediţia din 2008 al Australian Open, meci care deține recordul istoric și s-a terminat la ora 04.34.

La finalul întâlnirii, căpitanul nejucător al Statelor Unite ale Americii, Mardy Fish, declara că nici măcar nu mai știe unde se află: "Nici nu ştiu unde suntem, ce oră e, ce zi e". Rafael Nadal s-a declarat și el nemulțumit de programarea partidelor: "Începem ultimul meci la 00:45 și este dificil pentru noi și pentru publicul care lucrează a doua zi dimineață. Pentru noi jucătorii, când terminăm la 2 noaptea, din cauza adrenalinei nu adormim înainte de 4:30. Iar a doua zi jucăm din nou... Una dintre soluții ar fi să înceapă mai devreme sesiunea de dimineață. Astfel, am putea să jucăm de la ora 17 sau chiar de la 16:30 ... dar asta ii obligă pe cei care joacă dimineață să se trezească foarte devreme", a declarat Rafa la conferința de presă.

Davis Cup Doubles

Cupa Davis | Canada, prima echipă calificată în finală după un meci strâns cu Rusia

23/11/2019 LA 18:04
Tenis

Schimbări importante anunțate de WTA în clasament! Ce se întâmplă cu locul ocupat de Simona Halep

ACUM 4 ORE
Subiecte asemănătoare
TenisDavis Cup Doubles
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol