Tenis
Davis Cup Singles

Un puști de 14 ani, convocat surprinzător la echipa de Davis Cup a României

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Davis Cup Ro

Credit imagine: Eurosport

DeIrina Aldea
07/01/2020 la 12:50

Alexandru Mihai Coman, cel mai bun jucător din Europa la 14 ani, a fost convocat surprinzător la echipa de Davis Cup a României.

Crescut la CSM Craiova, legitimat acum la CS Dinamo, Alexandru Mihai Coman a fost convocat suprinzător la echipa de Davis Cup a României. Tenismenul devine astfel cel mai tânăr jucător convocat în echipa de Davis Cup a țării noastre. Până la Alex Coman, cel mai tânăr jucător convocat era Răzvan Sabău, la 15 ani și 316 zile.

Echipa națională masculină de tenis a României joacă anul acesta, în 6 și 7 martie, în play-off-ul Grupei Mondiale I a Cupei Davis, împotriva celor din China, întâlnirea urmând a avea loc acasă, la Piatra Neamț. În cazul în care România va câștiga întâlnirea din martie 2020 va juca încă un play-off, în septembrie 2020, play-off la care vor participa și echipele care au pierdut în calificările pentru turneul final.

Davis Cup Singles

Meciul dintre România și China din Cupa Davis, anulat din cauza epidemiei de coronavirus

17/02/2020 LA 12:52

Alexandru Mihai Coman, cel mai tânăr jucător convocat la echipa de Davis Cup a României

Lui Alexandru Coman i se mai spune Djokovic din Bănie, asta pentru că stilurile de joc se aseamănă foarte mult, dar și pentru că sârbul este idolul lui Alex. Născut pe 15 ianuarie 2005, Alexandru ocupă în prezent locul 1 în clasamentul Tennis Europe la categoria U14. De asemenea, el este multiplu campion național, lider la categoriile de vârstă Under 14, dar și Under 16.

Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Tenis

A început Winners Open, primul turneu de tenis în România după pandemie. Rezultatele zilei

ACUM 38 MINUTE
Tenis

Bilete la Roland Garros, scoase la vânzare! Câți spectatori vor fi prezenți în tribune la Paris

ACUM 3 ORE
Subiecte asemănătoare
TenisDavis Cup Singles
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol