Dubla campioană de Grand Slam din România, Simona Halep, a fost invitată la vodcastul Eurosport Tennis Legends alături de Mats Wilander, Boris Becker și idolul sportivei noastre, Justine Henin. Simona a abordat multiple teme, mărturisind, de asemenea că s-a plictisit în casă și de abia așteaptă ca măsurile de relaxare să se instituie pe 15 mai. Până în prezent, autoritățile nu au făcut un anunț clar în privința tenisului.
Mai avem câteva zile de stat în casă aici în România! Sinceră să fiu, m-am plictisit în casă, dar asta e situația. De abia aștept să joc iar tenis. Acum e momentul potrivit pentru toți să ieșim afară.

Darren Cahill o va monitoriza pe Simona Halep la antrenamente de la distanță

Tenis
Simona Halep, surpriză neplăcută în dimineața zilei în care a împlinit 30 de ani! Cine a vizitat-o
ACUM 5 ORE
Aflat în autoizolare în Australia, Darren Cahill se gândește deja la modalități de a o monitoriza pe eleva lui la antrenamentele care vor urma odată ce măsurile de relaxare vor fi implementare în țara noastră. Pentru că nu va putea fi alături de sportiva noastră la sesiunile de pregătire, Darren va trimite un aparat de ultimă generație prin care-i va putea urmări antrenamentele Simonei. Campioana noastră va fi însoțită pe terenul de tenis de Artemon Apostu-Efremov.
"Abia aștept să punem noul sistem Play Sight în folosință. Vom trimite un set în România Simonei Halep, astfel încât să îi pot urmări în direct sesiunile de antrenament pentru a-l putea ajuta pe Arti. Conectăm sportul prin tehnologie pentru a face lumea mai mică și mai bună", a scris Darren Cahill pe contul personal de Twitter.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Simona Halep are antrenor nou! Prima reacție a tehnicianului: "Am așteptări mari, trebuie să revină"
ACUM 7 ORE
Tenis
Simona Halep a dat cărțile pe față! De ce s-a încheiat colaborarea cu Darren Cahill, după 6 ani
ACUM 9 ORE