Simona Halep a fost infectată cu COVID-19 în toamna trecută, iar după ce s-a vindecat a afirmat clar că atunci când va avea posibilitatea se va vaccina împotriva acestui virus. "Da, sigur o sa ma vaccinez cand o sa fie posibil, fiindca vreau sa se termine odata cu aceasta pandemie", spunea Simona Halep în noiembrie 2020.
După revenirea de la Australian Open, sportiva noastră s-a ținut de cuvânt și i-a îndemnat și pe ceilalți să se vaccineze, pentru a stopa răspândirea coronavirus. Între timp, Simona a făcut și rapelul, cu câteva zile înainte să plece spre Miami: "Au fost emoții, dar am venit cu sufletul deschis și sunt foarte bine acum. Am făcut vaccinul Pfizer. Consider că e spre binele tuturor acest vaccin și de aceea am hotărât să îl fac. Sper ca tot mai mulți oameni să se vaccineze", a spus Simona Halep, după ce s-a vaccinat.

Valeriu Ghoerghiță a explicat de ce a primit Simona Halep serul Pfizer

Tenis
Simona Halep, nevinovată în ochii unui cunoscut tenismen: "Ar fi făcut asta dacă ar fi vrut!"
01/12/2022 LA 15:38
Un profesor a trimis un mesaj în direct în cadrul unei emisiuni de la Digi 24 și i-a transmis lui Valeriu Gheorghiță că s-a vaccinat în același centru cu Simona Halep, dar spre deosebire de dubla campioană de Grand Slam, care s-a vaccinat cu Pfizer, el a primit un vaccin de la AstraZeneca, asupra căruia au existat mai multe suspiciuni în ultima perioadă, privind efectele pe care acest ser le-ar putea avea.
"De ce profesorii au primit vaccinul AstraZeneca, iar Simona Halep s-a vaccinat cu Pfizer?", a fost întrebarea adresată medicului Valeriu Gheorghiță, iar acesta a explicat decizia luată în cazul dublei campioane de Grand Slam: "La Simona Halep nu a fost o excepție. Am făcut o schemă necesară pentru o campioană a României. Ne-a comunicat că are concursuri și că avea nevoie de cea mai scurtă perioadă între prima doză de vaccin și rapel, iar cu Pfizer sunt doar trei săptămâni", a spus Valeriu Gheorghiță, potrivit Libertatea.
Tenis
Un sponsor important al Simonei Halep, mesaj special de Ziua Națională! Ce i-a transmis româncei
01/12/2022 LA 13:53
Tenis
Simona Halep a fost în mod oficial exclusă de la turneul din Africa! Anunțul organizatorilor
30/11/2022 LA 17:02