Marea noastră campioană a fost pusă în încurcătură în urmă cu un an, după ce a triumfat la Wimbledon câștigând al doilea titlu de Grand Slam al carierei. În urmă cu un an, Simona Halep reușea o performanță unică pentru sportul românesc: se impunea pe iarba de la Wimbledon după o finală de vis disputată cu Serena Williams. Atunci, Simona s-a impus de o manieră categorică, scor 6-2, 6-2, după doar 55 de minute de joc.
Puțini știu însă ce s-a întâmplat după momentul decernării trofeului la Wimbledon, la dineul de la finalul turneului. Potrivit tradiției, campionii de la feminin şi masculin ar fi trebuit să danseze. La acel moment, acest dans nu a avut loc, iar lumea tenisului a interpretat că sârbul nu a dorit să danseze în acea seară, seara zilei în care jucase finala. Simona a rememorat acum acel moment în care a fost pusă în mare încurcătură de organizatori.

Motivul pentru care Simona Halep a refuzat un dans cu Novak Djokovic

Tenis
Halep, campioană la retur! Românca, cifre mai bune decât ale Igăi Swiatek într-un top din 2022
IERI LA 18:11
Nu, n-am dansat. Eram foarte stresată şi am întrebat dacă e obligatoriu s-o fac. Ei mi-au spus că depinde de mine şi le-am spus: «Vă rog, nu!» N-aş fi vrut să cad pe-acolo – Simona Halep, pentru BBC
La aproape un an de la câștigarea turneului de la Wimbledon, Simona Halep a avut parte de o surpriză din partea organizatorilor turneului. Aceștia i-au trimis un cadou în semn de apreciere față de campioana noastră, chiar dacă turneul de la All England Club nu se va disputa în acest an din cauza pandemiei de coronavirus.
Pe 13 iulie 2019 Simona Halep a reușit o performanță extraordinară: a câștigat turneul de la Wimbledon disputând finala în fața Serenei Williams pe care a învins-o în doar 55 de minute. Este al doilea trofeu de Grand Slam câștigat până acum de sportiva româncă pe lângă cel de la Roland Garros. Aici puteți citi povestea finale de la Wimbledon din 2019.
Tenis
O fostă campioană, atac la Djokovic după ce sârbul nu a fost nominalizat la premiul pentru fair-play
IERI LA 15:39
Tenis
Nadal și Alcaraz, nominalizați la premiul pentru sportivitate în 2022! Djokovic, rămas pe dinafară
IERI LA 14:34