Rivalitatea dintre Roger Federer, Rafael Nadal și Novak Djokovic a căpătat proporții nebănuite în ultimele sezoane, iar cei mai mari trei tenismeni din istorie sunt tot timpul întrebați de jurnaliști de întrecerea dintre ei. Lider mondial în clasamentul ATP, Novak Djokovic are bilanț pozitiv la întâlnirile directe cu fiecare dintre Federer și Nadal.
Câștigător a 20 de titluri de Grand Slam, Rafael Nadal a fost de curând întrebat despre întrecerea cu Novak Djokovic, în contextul în care sârbul în vârstă de 33 de ani îl conduce în meciurile directe, scor 29-27. "Matadorul" a profitat de ocazie și a mai trimis o săgeată în direcția sârbului aflat pe locul 1 ATP.

Rafa Nadal, o nouă săgeată pentru Novak Djokovic, după ce a spus că sârbul e "obsedat într-un sens bun"

Australian Open
Familia lui Djokovic a rupt în sfârşit tăcerea, după ce Nole a fost expulzat din Australia
ACUM 5 ORE
"Meciurile directe cu Novak Djokovic? Ei bine, el e mai concentrat pe recorduri. Să spun că nu e obsedat, dar se uită cu atenție la toate detaliile", a declarat Rafael Nadal, potrivit publicației Metro, citată de Tennis World USA. La capitolul întâlnirilor directe, cel mai slab clasat dintre cei trei mari campioni este chiar Roger Federer, considerat de mulți cel mai mare tenismen din istoria sportului alb. Totuși, în privința titlurilor de Grand Slam, elvețianul e pe locul 1 la egalitate cu Rafa Nadal, fiecare având câte 20. Pe locul 2, după ei, este Novak Djokovic, cu 18 titluri majore.
Meciurile directe între titanii tenisului masculin
  • Rafael Nadal – Roger Federer 26-17
  • Novak Djokovic – Roger Federer 29-23
  • Novak Djokovic – Rafael Nadal 29-27
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Australian Open
Novak Djokovic, un monument de tristeţe. Cum a fost surprins pe aeroport, la plecarea din Australia
ACUM 8 ORE
Australian Open
Mats Wilander a făcut lumină în cazul "Novak Djokovic": "Dacă cred că e decizia corectă?"
ACUM 8 ORE