Australianul de 25 de ani a avut o ieșire nervoasă la adresa unui arbitru în timpul meciului său de marți cu Alexandre Muller pentru că arbitrul nu ar fi gestionat cum trebuie copiii de mingi. Kyrgios a fost din nou nervos miercuri.
Kyrgios urma să servească - la 5-5 în al doilea set - însă cronometrul a ajuns la zero așa că a fost sancționat pentru că nu a respectat timpul de servire. Australianul a fost extrem de nervos și s-a așezat, spunând: ”Nu o să mai joc!”.
Kyrgios a refuzat să mai joace până când a venit supervizorul meciului pe teren. În timpul discuției acestuia cu australianul, Kyrgios poate fi auzit spunând: ”Tenisul nu este despre el (n.r. - arbitrul)”.
Tenis
Românii s-au înghesuit să o vadă pe Emma Răducanu la antrenament. Discurs superb în română
ACUM 9 ORE

Nick Kyrgios, nervos din nou la Melbourne

”El e aici ca să se asigure că totul merge fără probleme, așa că de ce face asta?!”, a afirmat Kyrgios.
Bouchier l-a întrebat pe Kyrgios de ce nu discută cu arbitrul mai târziu, dar australianul era îngrijorat că va fi amendat: ”Am pierdut destui bani pentu prostiile astea!”.
La conferința de presă, Kyrgios a vorbit despre incident.
Îmi place să respect regulile, nu voiam să continui să joc până nu mă asiguram că nu voi fi amendat. Harry e un jucător grozav. Jucam cu el când eram în Canberra, ne știm foarte bine, a fost distractiv
VTB Kremlin Cup
Campioana de la Moscova vine la Transylvania Open! Este pe o jumătate diferită de tablou cu Halep
ACUM 13 ORE
Tenis
Simona Halep a vorbit despre turneul de la Cluj: "Stați să trec de primul tur"
ACUM 13 ORE