Serena Williams și Novak Djokovic, principalii favoriți de la US Open, potrivit bookmakerilor, au optat să nu stea pe durata US Open la hotel cu ceilalți jucători și să închirieze case în care să locuiască alături de familiile lor. Prin aceste decizii, cei doi speră că se pot pregăti mai bine pentru meciurile pe care vor urma să le dispute la Flushing Meadows, dar și să evite posibila infectare cu coronavirus (reinfectare în cazul lui Djokovic).
Serena Williams a închiriat o casă pentru a se proteja, ea spunând că are probleme cu plămânii. "Vreau să fiu aici, dar am probleme reale de sănătate. Nu am vrut să fiu cazată la hotelul oficial deoarece am probleme cu plămânii şi am simţit că ar fi un risc pentru mine personal. Într-o casă am mai mult control, nu există cameriste, nimic de genul ăsta. Aveam nevoie să mă liniştesc psihic pentru a putea performa la New York", a afirmat Serena Williams.

Serena Williams și Novak Djokovic, măsuri de protecție la US Open

Australian Open
"Nu va fi un nou Big-3!" Mats Wilander, despre cine va domina tenisul masculin în următorii ani
ACUM 18 ORE
Novak Djokovic, de partea cealaltă, a declarat că fiecare sportiv a avut opţiunea de a-şi închiria o casă. "Fiecare a avut oportunitatea de a face această investiţie. Este decizia fiecăruia. Este o vbinecuvântare să fiu într-un astfel de mediu, cu copaci şi linişte. Şi sunt recunoscător, pentru că am văzut hotelul în care stau cei mai mulţi jucători. Nu vreau să par arogant şi ştiu că federaţia americană a făcut tot ce a putut pentru a oferi cazare şi a organiza totul astfel încât sportivii să poată juca şi să vină aici, dar este dificil pentru majoritatea să nu-şi poată deschide fereastra şi să fie într-un hotel, într-o cameră mică", a explicat sârbul. În schimb, Andy Murray l-a constrazis pe Nole și a spus că închirierea unei case presupune „costuri astronomice”.
US Open este cel de-al 2-lea turneu de grand-slam al anului, după ce Wimbledon-ul a fost anulat, iar Roland Garros-ul a fost amânat și se va disputa în toamnă. Competiția de la Flushing Meadows va debuta pe 31 august și va putea fi urmărită în direct și în exclusivitate pe Eurosport.
Tenis
Sârbii, în extaz după ultima veste despre Novak Djokovic! Ce au descoperit jurnaliștii de la Belgrad
ACUM O ZI
Tenis
Pronostic sumbru pentru cariera lui Novak Djokovic: "Viața lui în circuit va deveni un iad!"
IERI LA 03:56