„Nu am știut până la momentul vaccinării cu ce tip de vaccin se va vaccina. Ca principii, fiind vorba de contextul particular legat de participarea doamnei Simona Halep în perioada următoare la turnee în afara țării și de necesitatea finalizării într-un timp cât mai scurt a schemei de vaccinare, a fost varianta care asigura aceste deziderate”, a declarat Gheorghiță pentru Libertatea.
„Mai mult decât atât, după cum știți, în România, stocul pentru vaccin de la Moderna este zero. Azi am primit o noua tranșă care va fi rezervată pentru asigurarea rapelului persoanelor deja programate”, a adăugat el.
Australian Open
Andrey Rublev a venit cu noi precizări, după ce a declarat că a intrat în Australia pozitiv la Covid
ACUM 3 ORE

Simona Halep s-a vaccinat la Institutul Cantacuzino

Simona Halep a fost infectată cu COVID-19 în toamna trecută, iar după ce s-a vindecat a afirmat clar că atunci când va avea posibilitatea se va vaccina împotriva acestui virus. "Da, sigur o sa ma vaccinez cand o sa fie posibil, fiindca vreau sa se termine odata cu aceasta pandemie.", spunea Simona Halep în noiembrie 2020.
După revenirea de la Australian Open, sportiva noastră s-a ținut de cuvânt și i-a îndemnat și pe ceilalți să se vaccineze, pentru a stopa răspândirea coronavirus.
"Au fost emoții, dar am venit cu sufletul deschis și sunt foarte bine acum. Am făcut vaccinul Pfizer. Consider că e spre binele tuturor acest vaccin și de aceea am hotărât să îl fac. Sper ca tot mai mulți oameni să se vaccineze. Trebuie să fac și rapelul, mă liniștește acest lucru, sunt mai în siguranță după acest vaccin. Dar o să fiu în continuare extrem de precaută. Dacă e singura cale să scăpăm de pandemie, e bine să faci vaccinul", a spus Simona Halep, după ce s-a vaccinat.
Halep trebuie să participe săptămâna viitoare la Dubai, unde are de apărat titlul cucerit în 2020, dar gândul îi zboară spre Tokyo, acolo unde speră să îi aducă României o medalie olimpică.
"În plan e să joc Dubai. Sunt în recuperare acum și sper să fiu prezentă acolo. Se vorbește din ce în ce mai mult despre Jocurile Olimpice. Voi fi 100% acolo, sper să iau o medalie, indiferent de ce culoare va fi", a mai spus marea campioană.
Australian Open
Halep câștigă teren la Australian Open, în opinia bookmakerilor! Cum arată cotele înaintea optimilor
ACUM 7 ORE
Australian Open
Ce superstiție are Simona Halep la Australian Open 2022. Cum vrea să joace din nou finala
ACUM 7 ORE