Alexandra Dulgheru, 31 de ani, a lansat un turneu de strângere de fonduri pentru copiii cu autism. Ambasador în cadrului centrului Aspera pentru micuții cu autism, dubla campioană de la Varșovia îi invită pe toți fanii tenisului și nu numai să facă fapte bune împreună cu ea.
"Împreună pentru victorie" este îndemnul jucătoarei cu 15 meciuri jucate pentru echipa de Fed Cup a României, care încearcă să insufle din spiritul ei optimist și copiilor cu probleme.

Mesajul Alexandrei Dulgheru

Tenis
Nick Bollettieri a încetat din viață. Povestea celui mai cunoscut antrenor de tenis din istorie
ACUM O ORĂ
"Fiecare partidă câștigată pe terenul de tenis reprezintă victoria a sute de ore de antrenament.
Fiecare cuvânt nou, rostit de un copil cu întârziere în dezvoltare reprezintă victoria a zeci de ore de terapii! Și eu și ei avem nevoie de susținători: pentru a câștiga un ghem sau pentru prima aniversare în care suflă singuri lumânările . Pentru un set la limită sau pentru prima oară când se încalță singuri. Pentru a ajunge într -o finală sau pentru prima joacă în parc alături de alți copii.
Sunt Alexandra Dulgheru, ambasador al Asociației pentru Susținerea Progresului în Educație, Recuperare și Acceptare și vă invit să îmi fiți alături într -un altfel de turneu, un turneu al generozității și al empatiei! Împreună pentru o victorie importantă! Vă mulțumesc!"
Alexandra Dulgheru și-a propus să adune 15.000 de lei din donații. Pentru a contribui, puteți intra aici.
Tenis
Tsitsipas, mărturie incredibilă: a încercat să îl enerveze pe Rublev ca să joace mai bine
ACUM O ORĂ
Tenis
Rune a început 2022 pe 103 şi l-a terminat pe 11, dar alt jucător a făcut cel mai spectaculos salt
ACUM 3 ORE