Alexandra Dulgheru, 31 de ani, a lansat un turneu de strângere de fonduri pentru copiii cu autism. Ambasador în cadrului centrului Aspera pentru micuții cu autism, dubla campioană de la Varșovia îi invită pe toți fanii tenisului și nu numai să facă fapte bune împreună cu ea.
"Împreună pentru victorie" este îndemnul jucătoarei cu 15 meciuri jucate pentru echipa de Fed Cup a României, care încearcă să insufle din spiritul ei optimist și copiilor cu probleme.

Mesajul Alexandrei Dulgheru

Cupa Davis
Retragerea lui Tecău, amânată? "Sper ca Horia să ne ajute în continuare să ne îndeplinim visul!"
ACUM 4 ORE
"Fiecare partidă câștigată pe terenul de tenis reprezintă victoria a sute de ore de antrenament.
Fiecare cuvânt nou, rostit de un copil cu întârziere în dezvoltare reprezintă victoria a zeci de ore de terapii! Și eu și ei avem nevoie de susținători: pentru a câștiga un ghem sau pentru prima aniversare în care suflă singuri lumânările . Pentru un set la limită sau pentru prima oară când se încalță singuri. Pentru a ajunge într -o finală sau pentru prima joacă în parc alături de alți copii.
Sunt Alexandra Dulgheru, ambasador al Asociației pentru Susținerea Progresului în Educație, Recuperare și Acceptare și vă invit să îmi fiți alături într -un altfel de turneu, un turneu al generozității și al empatiei! Împreună pentru o victorie importantă! Vă mulțumesc!"
Alexandra Dulgheru și-a propus să adune 15.000 de lei din donații. Pentru a contribui, puteți intra aici.
Tenis
Boris Becker, vehement cu Novak Djokovic: "Dacă vrea să participe la turnee, să respecte regulile!"
ACUM 8 ORE
Tenis
România – Peru, în Cupa Davis | Programul meciurilor din acest weekend: Frunză-Alvarez, primul duel
ACUM 9 ORE