Novak Djokovic este foarte optimist în ceea ce privește startul sezonului de tenis 2021, deși pentru moment sportul mondial este forțat să își urmeze cursul fără spectatori. După ce vineri l-a învins pe germanul Alexander Zverev în ultimul său meci din grupe, calificându-se astfel în semifinalele Turneului Campionilor, liderul clasamentului ATP a declarat în cadrul conferinței de presă de la Londra că, potrivit informațiilor sale, vor fi destui spectatori în tribune la Australian Open.
"Dacă vom juca în Australia, am auzit că o vom face cu spectatori la capacitate de cel puțin 50%", a transmis Novak Djokovic.
Sârbul este convins, așadar, că dacă Australia își va da ok-ul pentru organizarea primului turneu de Grand Slam al anului în perioada 18-31 ianuarie, atunci cursa sa de apărare a trofeului va avea loc în fața unor tribune cel puțin pe jumătate pline.
Tenis
Jaqueline Cristian, "on fire" la Transylvania Open: "Dracula îmi poartă noroc". Ce spune de Halep
ACUM 2 ORE

Australian Open, o dilemă pentru jucători

Autoritățile de la Melbourne nu au anunțat deocamdată care sunt condițiile în care s-ar organiza ediția 2021 de Australian Open, turneu transmis în direct și în exclusivitate de Eurosport.
Tennis Australia încearcă să obțină mutarea tuturor turneelor australiene în statul Victoria, astfel încât jucătorii să poată juca turnee consecutive fără a fi supuși unor restricții intolerabile.
Australia se teme însă de un posibil al treilea val de coronavirus, după o carantină generalizatp de două luni.
Simona Halep a declarat că intenționează să participe la competiția de la Melbourne, însă doar dacă autoritățile vor fi de acord să nu o bage în carantină strictă, care nu i-ar permite să se antreneze.
Transylvania Open
Super rezultat pentru Jaqueline Cristian la Transylvania Open! Victorie muncită cu Tomljanovic
ACUM 13 ORE
Transylvania Open
Joi, "zi de foc" la Transylvania Open! Simona Halep și Emma Răducanu, pe ordinea de zi la Cluj
ACUM 17 ORE