Novak Djokovic este foarte optimist în ceea ce privește startul sezonului de tenis 2021, deși pentru moment sportul mondial este forțat să își urmeze cursul fără spectatori. După ce vineri l-a învins pe germanul Alexander Zverev în ultimul său meci din grupe, calificându-se astfel în semifinalele Turneului Campionilor, liderul clasamentului ATP a declarat în cadrul conferinței de presă de la Londra că, potrivit informațiilor sale, vor fi destui spectatori în tribune la Australian Open.
"Dacă vom juca în Australia, am auzit că o vom face cu spectatori la capacitate de cel puțin 50%", a transmis Novak Djokovic.
Sârbul este convins, așadar, că dacă Australia își va da ok-ul pentru organizarea primului turneu de Grand Slam al anului în perioada 18-31 ianuarie, atunci cursa sa de apărare a trofeului va avea loc în fața unor tribune cel puțin pe jumătate pline.
Tokyo 2020
"Va fi ciudat fără Nadal și Federer!" Ce a declarat Djokovic înainte de debutul la Jocurile Olimpice
IERI LA 15:19

Australian Open, o dilemă pentru jucători

Autoritățile de la Melbourne nu au anunțat deocamdată care sunt condițiile în care s-ar organiza ediția 2021 de Australian Open, turneu transmis în direct și în exclusivitate de Eurosport.
Tennis Australia încearcă să obțină mutarea tuturor turneelor australiene în statul Victoria, astfel încât jucătorii să poată juca turnee consecutive fără a fi supuși unor restricții intolerabile.
Australia se teme însă de un posibil al treilea val de coronavirus, după o carantină generalizatp de două luni.
Simona Halep a declarat că intenționează să participe la competiția de la Melbourne, însă doar dacă autoritățile vor fi de acord să nu o bage în carantină strictă, care nu i-ar permite să se antreneze.
Tokyo 2020
Djokovic, Barty, Osaka și Medvedev și-au aflat adversarii la Jocurile Olimpice! Cum arată tablourile
IERI LA 06:05
Tokyo 2020
Del Potro glumește cu Novak Djokovic înainte de Jocurile Olimpice: "De data asta ai o șansă"
21/07/2021 LA 12:24