Turneul de Grand Slam de la Wimbledon a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus. Este pentru prima dată după al Doilea Război Mondial când Wimbledon nu va avea loc Turneul era programat să se desfăşoare în perioada 29 iunie - 12 iulie 2020. Organizatorii competiţiei de la Londra au anunţat miercuri că turneul nu se va mai juca în anul 2020.
Este pentru prima dată după al Doilea Război Mondial când Wimbledon, cel mai vechi turneu de Grand Slam, nu se va juca. Programat iniţial în perioada 29 iunie - 12 iulie 2020, ediţia a 134-a a turneului se va disputa în 2021, în perioada 28 iunie - 11 iulie.

Ce au transmis organizatorii turneului de la US Open

Tenis
BREAKING NEWS - Organizatorii de la Wimbledon au decis ANULAREA turneului
01/04/2020 LA 15:04
Organizatorii turneului de Grand Slam de la Flushing Meadows au reacționat imediat după ce Wimbledon a fost anulat. Americanii intenționează ca US Open să se desfășoare așa cum era inițial programat, în perioada 31 august – 13 septembrie: "Înțelegem circumstanțele unice pentru care Wimbledon a fost anulat. La acest moment, USTA plănuiește să organizeze turneul conform progrmării inițiale. Monitorizăm situația creată de pandemia de coronavirus și suntem pregătiți pentru fiecare scenariu".
Programul confirmat, în acest moment, pentru US Open și Roland Garros
  • US Open - 31 august - 13 septembrie
  • Roland Garros - 20 septembrie - 4 octombrie
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Australian Open
Medvedev, huiduit la Australian Open, după ce a făcut trimitere la Djokovic. Reacția rusului
ACUM O ORĂ