Sorana Cîrstea a fost eliminată în sferturile de finală ale Grampians Trophy, turneu pregătitor înaintea primului Grand Slam al anului. Ea a fost învinsă de Ann Li şi a surprins pe toată lumea în momentul în care a cerut ca propriul antrenor să fie avertizat.Sorana a oferit un moment foarte rar întâlnit pe terenul de tenis. Cu nervii la pământ din cauza loviturilor care nu-i ieșeau, sportiva noastră i-a atras atenția arbitrei de scaun privind propriul antrenor, Adrian Cruciat, care îi sufla indicații de pe marginea terenului.
Momentul s-a viralizat rapid, iar internauții au mărturisit că nu au mai văzut așa ceva niciodată.La 6-3 și 3-0 pentru Li, Sorana i-a cerut antrenorului ei să tacă din gură. Mai mult de atât, Cîrstea l-a pârât pe acesta arbitrei de scaun (n.r. Marijana Veljovic) să îi dea un avertisment propriului ei antrenor pentru că vorbește prea mult în timpul meciului, iar acest lucru o deranjează și în plus, nu ar fi tocmai moral. "Nu pot să îl avertizez pe el, doar pe tine", a reacţionat arbitra.
Tenis
Sorana Cîrstea se antrenează din greu pentru 2023! Românca a terminat a treia săptămână de pregătire
27/11/2022 LA 20:34

Decizie surprinzătoare adoptată de organizatorii Grampians Trophy, la scurt timp după meciul disputat de Sorana Cîrstea în sferturile de finală

Australienii au hotărât ca finala turneului de categorie WTA 500 să nu mai aibă loc, urmând a se disputa doar partidele din semifinale. Astfel, câștigătoarele celor două meciuri rămase vor împărți premiul și punctele destinate campioanei. Organizatorii au luat această decizie după ce turneul a suferit o amânare de o zi din cauza infectării cu noul coronavirus a unui angajat al hotelului de carantină al sportivilor. Competiția cu numele de Grampians Trophy a fost înființat tocmai pentru jucătoarele care au efectuat o carantină strictă la Melbourne înainte de Australian Open.
Din păcate, acestea au mai primit sâmbătă o veste proastă: competiția nu va avea nicio campioană, asta mai ales în condițiile în care primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, debutează luni la Melbourne, în direct pe Eurosport și Eurosport Player. Cele două semifinale de la Grampians Trophy, cele dintre Maria Sakkari (Grecia, 22 WTA) – Anett Kontaveit (Estonia, 23 WTA) și Jennifer Brady (SUA, 24 WTA) – Ann Li (SUA, 99 WTA) se vor juca duminică, în ultima zi a competiției.
O ofertă imbatabilă pentru un tenis care întoarce capete. Aplicația Eurosport Player la 0,99€ pentru o lună.

Australian Open 2021 - Acțiunea de la Melbourne revine pe Eurosport

Tenis
Vlad Stancu, dezvăluiri despre testele anti-doping, după ce Simona Halep a fost suspendată
03/11/2022 LA 17:23
Tenis
Chris Evert a comentat dezvăluirile Soranei Cîrstea! Reacția fostei sportive din America
02/11/2022 LA 20:15