Majoritatea jucătorilor ajunși în California i-au criticat pe organizatorii de la Indian Wells după ce aceștia au decis anularea competiției în ultimul moment din cauza coronavirus. Organizatorii au luat o hotărâre de ultim moment pentru a încerca să se revanșese față de sportii care au venit degeaba în California.
Prin urmare, organizatorii Indian Wells au decis să suporte costurile tuturor jucătorilor aflați în California care erau prezenți pe tabloul de calificări sau pe tabloul principal, a anunțat Punto de Break. Decizia este valabilă până pe data de 16 martie. Jucătorii cu pricina vor beneficia de cazare gratuită, ședințe de pregătire, mâncare și transport, iar costurile vor fi suportate de organizatorii de la Indian Wells.

Turneul de la Indian Wells, anulat din cauza coronavirusului

Tenis
Opinie: Unde au greșit organizatorii Indian Wells când au decis anularea turneului
09/03/2020 LA 11:15
Organizatorii competiției californiene au anunțat că turneul programat în perioada 12-22 martie nu va mai avea loc confrom calendarului competițional, fanii urmând să îşi recupereze banii plătiţi pentru bilete: fie că vor cere restituirea sumelor, fie că vor obţine vouchere pentru ediţia 2021. În același timp, toți jucătorii vor pierde punctele dobândite la ediția precedentă.
"Este un risc prea mare, în acest moment, pentru sănătatea publică în regiunea Riverside County să se organizeze un eveniment de asemenea anvergură. Nu este în interesul fanilor, a jucătorilor şi a zonelor învecinate ca acest turneu să se desfăşoare. Trebuie să facem eforturi împreună pentru a proteja comunitatea de epidemia de Coronavirus", a transmis doctorul David Agus, profesor în medicină şi inginerie biomecanică la Universitatea din Carolina de Sud, citat de site-ul ATP.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Situația din ierarhia WTA după anularea turneului de la Indian Wells. Locul ocupat de Simona Halep
09/03/2020 LA 07:17
Tenis
Haos la Indian Wells! Sorana Cîrstea spune că a aflat despre anularea turneului de pe Twitter
09/03/2020 LA 05:48