Organizatorii de la Roland Garros sunt siguri că turneul se va desfășura la începutul lui septembrie, iar Bernard Giudicelli a folosit o metodă amuzantă de a comunica acest lucru.
"Gael, declar oficial: turneul va avea loc. Îl vom ține astfel încât să iei titlul", a fost mesajul plin de umor al președintelui Federației pentru cel mai bine clasat jucător francez. Monfils a intrat în joc, dar a dat de înțeles că Nadal, câștigător de 12 ori al titlului la Paris, s-ar putea să nu fie de acord.
"Mulțumesc, Bernard, voi încerca. Există însă o persoană care nu cred că te va asculta", a spus Monfils, aluzie evidentă la Rafa.
Australian Open
AUSTRALIAN OPEN LIVE BLOG SEMIFINALE | Toată Australia pune presiune pe Ashleigh Barty
ACUM 4 ORE
Gael Monfils nu e neapărat un jucător de zgură, însă a fost crescut pe această suprafață și a reușit cele mai bune performanțe ale carierei la un turneu de Grand Slam chiar la Paris. Francezul de 33 de ani are o semifinală și 3 sferturi de finală la competiția din capitala Franței.
De-a lungul timpului, jucătorul din Hexagon a cucerit 10 turnee ATP, clasându-se cel mai bine pe locul 6 ATP.

Roland Garros, mutat în septembrie

Guy Forget, directorul de la Roland Garros, a vorbit despre turneul major de la Paris, care trebuia să aibă loc între 24 mai și 7 iunie. Potrivit francezului, competiția se va ține în toamnă, spre finalul lunii septembrie, iar data de start se va stabili în funcție de ce se întâmplă cu US Open, care e programat între 31 august și 13 septembrie.
Este puţin prematur să anunţăm acum data, dar va fi între 20 şi 27 septembrie.Trebuie să fim ambiţioşi şi optimişti. Sperăm că Roland Garros va avea loc în condiţii bune. Semnalele merg în direcţia cea bună, dar nu ştim ce se va întâmpla peste o lună sau două. Oraşul New York este şi mai afectat de coronavirus decât Franţa. Cei de acolo au mari probleme de organizare și vor face un anunţ pe la mijlocul lui iunie, ca să spună cum va arăta US Open – Guy Forget
Australian Open
Auger-Aliassime, moral de fier, după eșecul dramatic cu Medvedev la AO! Ce a declarat canadianul
ACUM 4 ORE
Australian Open
Simona Halep a dezvăluit cine e sportiva sa preferată! Ce i s-a părut cel mai greu la AustralianOpen
ACUM 6 ORE