Organizatorii de la Roland Garros sunt siguri că turneul se va desfășura la începutul lui septembrie, iar Bernard Giudicelli a folosit o metodă amuzantă de a comunica acest lucru.
"Gael, declar oficial: turneul va avea loc. Îl vom ține astfel încât să iei titlul", a fost mesajul plin de umor al președintelui Federației pentru cel mai bine clasat jucător francez. Monfils a intrat în joc, dar a dat de înțeles că Nadal, câștigător de 12 ori al titlului la Paris, s-ar putea să nu fie de acord.
"Mulțumesc, Bernard, voi încerca. Există însă o persoană care nu cred că te va asculta", a spus Monfils, aluzie evidentă la Rafa.
Tenis
Simona Halep, dezvăluiri despre relația pe care o are cu Emma Răducanu: "Ne-am întâlnit, mi-a scris"
ACUM 6 ORE
Gael Monfils nu e neapărat un jucător de zgură, însă a fost crescut pe această suprafață și a reușit cele mai bune performanțe ale carierei la un turneu de Grand Slam chiar la Paris. Francezul de 33 de ani are o semifinală și 3 sferturi de finală la competiția din capitala Franței.
De-a lungul timpului, jucătorul din Hexagon a cucerit 10 turnee ATP, clasându-se cel mai bine pe locul 6 ATP.

Roland Garros, mutat în septembrie

Guy Forget, directorul de la Roland Garros, a vorbit despre turneul major de la Paris, care trebuia să aibă loc între 24 mai și 7 iunie. Potrivit francezului, competiția se va ține în toamnă, spre finalul lunii septembrie, iar data de start se va stabili în funcție de ce se întâmplă cu US Open, care e programat între 31 august și 13 septembrie.
Este puţin prematur să anunţăm acum data, dar va fi între 20 şi 27 septembrie.Trebuie să fim ambiţioşi şi optimişti. Sperăm că Roland Garros va avea loc în condiţii bune. Semnalele merg în direcţia cea bună, dar nu ştim ce se va întâmpla peste o lună sau două. Oraşul New York este şi mai afectat de coronavirus decât Franţa. Cei de acolo au mari probleme de organizare și vor face un anunţ pe la mijlocul lui iunie, ca să spună cum va arăta US Open – Guy Forget
Tenis
Simona Halep, la egalitate cu Emma Răducanu! Americanii au publicat "clasamentul adevărului"
ACUM 6 ORE
Tenis
Cea mai mare surpriză din tenis? Un puști cu o cotă de 101 l-a pulverizat pe Diego Schwartzman
ACUM 9 ORE