Denis Shapovalov, locul 10 ATP, vine la turneul Master 1000 de la Toronto extrem de motivat, după ce în urmă cu o lună ajungea până semifinalele turneului de la Wimbledon, fiind eliminat în trei seturi foarte disputate de către Novak Djokovic, numărul 1 mondial.
Înaintea turneului din propria sa țară, acolo unde este favoritul numărul 5 al competiției, Denis Shapovalov este încrezător în forțele sale.
"Am demonstrat că pot juca împotriva oricărui jucător. Am avut un meci foarte bun împotriva lui Djokovic la Wimbledon. Am simțit că jocul meu era la nivelul necesar pentru a ajunge în finală și chiar pentru a câștiga titlul, dar în fața mea am avut un jucător ca Djokovic care, chiar dacă nu joacă întotdeauna la cel mai bun nivel al său, poate ieși învingător pentru că are această aură a unui mare campion", a declarat Shapovalov înaintea turneului de la Toronto, potrivit celor de la Punto de Break.
Australian Open
Australian Open LIVE BLOG | Swiatek și Tsitsipas, în semifinale. Urmează Medvedev-Auger-Aliassime
ACUM 2 MINUTE
Rezultatul de la Wimbledon, dar și jocul prestat în fața numărului 1 mondial, i-au dat încredere tenismanului de 22 de ani, care este de părere că în acest moment se poate bate cu orice jucător din circuit: "La Wimbledon mi-am confirmat nivelul foarte ridicat de joc. Mă simt un jucător cu foarte multă încredere, simt că în acest moment mă pot bate cu oricine, pe orice suprafață", a mai spus Shapovalov.
Denis Shapovalov va juca primul său meci la Toronto în turul al doilea, acolo unde îl va întâlni pe câștigătorul partidei Yoshihito Nishioka – Frances Tiafoe.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2021/08/10/3199339.jpg
Tenis
Fantasticul Tsitsipas, în semifinale la Australian Open! "Sunt sigur că medicul meu se uită"
ACUM 11 MINUTE