Alexander Zverev, care a lovit de mai multe ori scaunul arbitrului cu racheta, după înfrângerea suferită în meciul său de dublu, a fost exclus de la turneul de tenis de la Acapulco, pe motiv că al său comportament a fost antisportiv. Zverev şi-a ieşit din minți la capătul meciului său pierdut la super tie-break cu brazilianul Marcelo Melo împotriva britanicului Lloyd Glasspool şi finlandezului Harri Heliovaara, cu 6-2, 4-6, 10-6.

Imagini şocante la Acapulco:Zverev şi-a ieşit din minţi şi a lovit în mod repetat scaunul arbitrului

În imaginile video, Zverev apare lovind de trei ori scaunul arbitrului, aşezându-se apoi pe scaunul său şi ridicându-se din nou pentru a-l insulta pe oficial şi a lovi din nou cu racheta. Înainte de asta, Zverev l-a numit idiot pe oficial și s-a contract cu acesta fiind nemulțumit de o decizie. Alexander Zverev urma să dispute miercuri, în turul 2, al doilea său meci de simplu la Acapulco, în compania compatriotului său Peter Gojowczyk.
Roland-Garros
Alexander Zverev, calificare la pas în turul doi la Roland Garros
22/05/2022 LA 19:08

Alexander Zverev, făcut praf după ce și-a pierdut cumpătul la turneul de la Acapulco

Fost lider mondial în clasamentul de dublu și câștigătoare a 4 titluri de Grand Slam la dublu, australianca Rennae Stubbs a avut o reacție virulentă după ce a văzut imaginile în care Zverev își pierde total controlul pe teren: "Este de-a dreptul dezgustător! De-a lungul timpului au existat câteva episoade destul de urâte pe teren cu tenismeni nervoși, dar acesta este de departe CEL MAI RĂU abuz asupra unui arbitru, cel mai rău pe care l-am văzut vreodată.
Pliskova a dat de asemenea cu racheta în scaunul arbitrului, dar nu a lovit nicăieri aproape de arbitrul propriu-zis! Ar trebui să fie suspendat 4 luni de zile pentru asta!", a fost comentariul inițial al fostei campioane, care a revenit mai apoi cu un alt comentariu, menținându-și poziția.
"Dacă crezi că un arbitru a oferit decizii greșite, poți să semnalezi asta oficialilor turneului, dar să faci ce a făcut el a fost scandalos. Ar trebui să fie interzis luni de zile și dacă nu este, va fi o parodie. De asemenea, ar trebui i se dea o amendă cu 6 cifre și acei bani ar trebui să meargă la o organizație de caritate împotriva violenței domestice, ce spuneți, ATP?", a fost al doilea comentariu al fostei sportive.
Roland-Garros
Top 3 meciuri de urmărit în prima săptămână la Roland Garros pe tabloul feminin și pe cel masculin
20/05/2022 LA 12:35
Internazionali BNL d'Italia
Stefanos Tsitsipas, primul finalist la Roma! Grecul și-a luat revanșa în fața lui Alexander Zverev
14/05/2022 LA 15:19