Numărul 1 mondial Novak Djokovic se va întoarce la Belgrad pentru a fi testat de coronavirus. Sârbul a ales să se testeze acasă deși toți ceilalți jucători au fost testați pe loc, la Zadar, în Croația.
Djokovic și-a justificat alegerea de a merge în Serbia prin faptul că nu prezenta simptome: ”Novak nu a avut deloc simptome, nici el și nici altcineva din apropiații săi așa că a ales să nu se testeze acum. După ce va ajunge la Belgrad, el va intra în contact cu medicul specialist epidemiolog și va lua măsurile necesare împreună cu medicul său, respectând recomandările medicilor”, se arată într-un comunicat al Adria Tour.
Toți ceilalți jucători s-au testat în Croația, după cum poate fi văzut din imaginile de mai jos.
Australian Open
Interviul lui Daniil Medvedev după ce l-a învins pe Nick Kyrgios în turul 2 la Australian Open
ACUM 7 MINUTE

Două cazuri de coronavirus la Adria Tour: Grigor Dimitrov și Borna Coric

După ce Grigor Dimitrov a anunțat că a fost depistat pozitiv cu coronavirus, fostul său adversar de la Adria Tour, Borna Coric a informat că și el are COVID-19.
”Vreau să vă informez că am fost depistat pozitiv cu COVID-19. Vreau să mă asigur că toată lumea care a intrat în contact cu mine în ultimele zile este testat! Îmi pare foarte rău pentru orice probleme am cauzat! Mă simt bine și nu am simptome. Vă rog să rămâneți în siguranță și sper să fiți sănătoși”, a anunțat Coric pe contul său oficial de Twitter.
Conform presei din Croația și antrenorii celor doi jucători au fost depistați pozitiv cu coronavirus.
Circuitul Adria Tour, organizat de Djokovic în mai multe oraşe din Balcani, avea un scop nobil - strângerea de bani în scopuri caritabile -, însă are şi o componentă sportivă, în sensul că oferă jucătorilor meciuri în picioare într-o perioadă în care sezonul competiţional e suspendat din cauza pandemiei de coronavirus. Circuitul a început cu etapa de la Belgrad, câştigată de austriacul Dominic Thiem, în acest weekend s-a jucat la Zadar şi ar fi trebuit să continue cu o a treia etapă, în Bosnia (Banja Luka, 3/4 iulie). Iniţial a existat un turneu şi în Muntenegru (27/28 iunie), dar acesta fusese deja anulat.
Australian Open
Kyrgios, spectacol total la Australian Open! De la o dispută cu arbitrul la dans pentru suporteri
ACUM O ORĂ
Australian Open
Australian Open 2022 | Rezumatul partidei Andy Murray - Taro Daniel
ACUM O ORĂ