”O decizie stupidă, să organizeze un turneu demonstrativ. Vă urez recuperare rapidă băieți, dar asta se întâmplă când ignori toate protocoalele. Boala asta nu este o glumă!”, a scris australianul pe contul său de Twitter. Ieri, după aflarea veștii că Dimitrov a fost depistat pozitiv, Kyrgios se întreba dacă Thiem, Novak Djokovic sau Zverev au fost testați.
După ce Grigor Dimitrov a anunțat că a fost depistat pozitiv cu coronavirus, fostul său adversar de la Adria Tour, Borna Coric a informat că și el are COVID-19.
Australian Open
Australian Open: Swiatek - Kanepi, un meci pentru istorie. VIDEO rezumat
ACUM 19 MINUTE
”Vreau să vă informez că am fost depistat pozitiv cu COVID-19. Vreau să mă asigur că toată lumea care a intrat în contact cu mine în ultimele zile este testat! Îmi pare foarte rău pentru orice probleme am cauzat! Mă simt bine și nu am simptome. Vă rog să rămâneți în siguranță și sper să fiți sănătoși”, a anunțat Coric pe contul său oficial de Twitter.
Conform presei din Croația și antrenorii celor doi jucători au fost depistați pozitiv cu coronavirus. Iată mai jos un videoclip în care Djokovic și Dimitrov oferă un interviu în mijlocul unei mulțimi în Zadar, Croația, acum două zile.
Circuitul Adria Tour, organizat de Djokovic în mai multe oraşe din Balcani, avea un scop nobil - strângerea de bani în scopuri caritabile -, însă are şi o componentă sportivă, în sensul că oferă jucătorilor meciuri în picioare într-o perioadă în care sezonul competiţional e suspendat din cauza pandemiei de coronavirus. Circuitul a început cu etapa de la Belgrad, câştigată de austriacul Dominic Thiem, în acest weekend s-a jucat la Zadar şi ar fi trebuit să continue cu o a treia etapă, în Bosnia (Banja Luka, 3/4 iulie). Iniţial a existat un turneu şi în Muntenegru (27/28 iunie), dar acesta fusese deja anulat.
Australian Open
Swiatek - Kanepi - Australian Open
ACUM 41 MINUTE