Turneul va avea loc în Austria între 7 și 11 iulie iar organizatorii au informat: ”Dacă Dimitrov și Coric vor avea un rezulat negativ după 14 zile de autoizolare, atunci îi așteptăm la Kitzbuhel. Staff-ul lor va decide în final dacă vor juca”.
Organizatorii au ținut să precizeze că măsurile de siguranță vor fi implementate cu strictețe. Toți jucătorii și staff-ul lor vor fi testați la scurt timp după ce au ajuns la Kitzbuhel. La eveniment vor fi prezenți 500 de spectatori la fieare meci iar locurile vor fi distribuite astfel încât să se respecte regulile de distanțare socială.
După ce Grigor Dimitrov a anunțat că a fost depistat pozitiv cu coronavirus, fostul său adversar de la turneu, Borna Coric a informat că și el are COVID-19.
Roland-Garros
Roland-Garros: Top 5 lovituri din ziua a 3-a
ACUM UN MINUT
”Vreau să vă informez că am fost depistat pozitiv cu COVID-19. Vreau să mă asigur că toată lumea care a intrat în contact cu mine în ultimele zile este testat! Îmi pare foarte rău pentru orice probleme am cauzat! Mă simt bine și nu am simptome. Vă rog să rămâneți în siguranță și sper să fiți sănătoși”, a anunțat Coric pe contul său oficial de Twitter.

Finala Adria Tour, anulată după ce Dimitrov a fost depistat cu coronavirus

Finala Adria Tour a fost anulată după ce Grigor Dimitrov a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Drept urmare, organizatorul turneului, Novak Djokovic, a fost criticat dur de fani pentru că a permis accesul spectatorilor la această competiție.
Dimitrov a călătorit în Croația pentru a juca în acest weekend, participând inclusiv la partida amicală de baschet, jucată contra unei echipe locale, împreună cu toți ceilalți tenismeni. După confruntarea cu Borna Coric, de sâmbătă, Dimitrov s-a întors la Monte Carlo, simţindu-se rău. Ieri a venit şi rezultatul analizelor de coronavirus făcute, iar bulgarul a fost testat pozitiv.
Potrivit ubitennis.com, la Belgrad nu s-au luat măsurile de distanțare socială între participanți, personal sau spectatori, foarte puțini fani au purtat măști, iar standurile de lângă arenă au fost în permanenţă aglomerate. În plus, copiii de mingi au înmânat prosoape jucătorilor ca înainte de pandemie, iar la petrecerea de după competiţie mulţi s-au îmbrăţişat. La aceasta ar fi participat şi un jucător de la echipa de baschet a lui Partizan Belgrad, care ulterior a fost depistat pozitiv la coronavirus.
Deși majoritatea jucătorilor s-au testat cât mai repede pentru a afla dacă sunt infectați, Novak Djokovic a refuzat să se testeze în Croația.
Roland-Garros
Pablo Carreno Busta - Gilles Simon - Roland-Garros
ACUM 5 ORE
Roland-Garros
DRA-MA-TIC! Tsitsipas a revenit de la 0-2 la seturi cu Musetti și a evitat cea mai mare surpriză
ACUM 6 ORE