Luni, Manacorul a asistat la debutul în circuitul ITF Pro Tour al vărului celebrului Rafael Nadal. Băiatul de 16 ani al "unchiului Toni", cum este cunoscut Toni Nadal tuturor fanilor tenisului, a jucat primul său meci la nivel ITF pe terenurile Academiei lui Rafa.
Turcul Kuzey Cekirge i-a stricat sărbătoarea lui Joan Nadal, învingându-l cu 6-1, 6-3. Puștiul nu are clasament nici la juniori, nici la seniori în acest moment. Însă, deși Joan este dreptaci, lumea a remarcat rapid forehandul-lasou similar cu cel care l-a consacrat pe Rafa Nadal.
Tenis
"Nu vrem să mai auzim de ea!". Rușii s-au dezis de Kasatkina, care va reprezenta o altă mare putere
ACUM 2 ORE
Joan are însă de la cine să învețe toate secretele tenisului. Dincolo de faptul că Rafa Nadal este unul dintre cei mai buni jucători din istorie, Toni Nadal, 59 de ani, este la rândul său considerat printre cei mai buni antrenori din toate timpurile, grație rezultatelor înregistrate cu nepotul său (16 titluri de Grand Slam împreună, palmares întrecut doar de cuplul Djokovic / Vajda). În prezent, Toni Nadal se ocupă de programul de antrenamente la Academia Rafael Nadal.

Rafael Nadal, în luptă cu istoria

Rafael Nadal, 34 ani, se pregătește intens pentru un nou sezon, după ce în 2020 a reușit să egaleze recordul de titluri de Grand Slam din tenisul masculin, deținut de Roger Federer. La Australian Open, spaniolul va avea șansa de a deveni în premieră lider unic al acestui clasament atât de prețuit de fanii tenisului.
Chiar dacă Roland Garros-ul a fost mutat în toamnă, Nadal a reușit să se impună la Paris pentru a 13-a oară în carieră.
Tenis
Robert Federer a "uitat" de Nadal! Cele mai dureroase 3 înfrângeri ale lui Roger
ACUM 2 ORE
Tenis
Simona Halep revine pe teren în 2022! Marele anunț al fostului lider mondial: "E o onoare!"
ACUM 2 ORE