Serena Williams este cea mai titrată jucătoare de tenis din Era Open, cucerind în întreaga carieră nu mai puțin de 23 de titluri de Grand Slam. Americanca a împlinit deja 39 de ani, în luna septembrie a acestui an și se apropie tot mai mult de momentul retragerii. Chiar dacă la un moment dat își va lua rămas bun de la circuitul mondial feminin, Serena nu e dispusă să rupă legătura cu lumea în care a făcut de-a dreptul legea ani de-a rândul.
https://i.eurosport.com/2020/07/03/2844282.jpg
Pentru asta, Serena Williams și-a dat fetița, pe Olympia, la lecții de tenis. Mulți ar fi crezut că Serena se va ocupa personal de procesul învățării, însă americanca a pregătit alt plan pentru fetița ei. Olympia a început să ia lecții de la o instructoare de tenis care nici măcar nu avea vreo idee că fetița pe care o antrenează este fiica legendarei Serena Williams.
Tenis
Iga Swiatek, depășită doar de Serena Williams într-un top select! Armele secrete ale polonezei
04/11/2022 LA 12:43

Serena și-a dat fetița la tenis: vrea ca Olympia să-i calce pe urme

Ca orice mamă care-și dă copilul la lecții într-un sport anume, Serena a avut emoții mari, însă a înregistrat tot momentul pe Instagram și a împărtășit cu fanii ei vestea. Mai mult, Serena a vrut ca Olympia să intre în spiritul de luptătoare, pe modelul mamei ei, așa că a echipat-o pe micuță corespunzător, în echipamentul Nike pe care Serena l-a purtat anul trecut la Roland Garros.
https://i.eurosport.com/2020/10/23/2921009.jpg
Nu demult, Serena spunea că nu își dorește ca fiica ei să devină jucătoare de tenis dintr-un motiv lesne de înțeles: Ar fi groaznic pentru mine să văd cum toată lumea o compară cu mine și cum toți au așteptări de la ea. E atât de multă muncă și eu personal am renunțat la prea multe lucruri ca să ajung aici. Nu regret, dar aș vrea ca Olympia să ducă o viață normală, eu nu am avut parte de așa ceva”, spunea Serena pentru Vogue în 2018. Între timp, legendara tenismenă americană și-a schimbat perspectiva și vrea ca fiica ei să practice un sport pe care să-l iubească și să-l descopere în fiecare zi.
Tenis
Simona Halep, ironizată de soțul Serenei Williams în scandalul de dopaj! Cum a râs de româncă
21/10/2022 LA 18:25
Tenis
Serena Williams, despre motivele pentru care a decis să se retragă: "Trebuia doar să mă opresc"
28/09/2022 LA 11:02