Novak Djokovic nu va putea participa la Canadian Open, dacă restricțiile din Canada nu se vor schimba. Eugene Lapierre, directorul turneului canadian, a acordat un interviu pentru Le Journal de Montreal, în care a vorbit despre șansele lui Novak Djokovic de a participa la turneul ATP Masters 1000 din luna august.
"Nu ne grăbim să confirmăm regulile de participare. Ne imaginăm că vor fi schimbări cu trecerea timpului, dacă situația se va îmbunătăți sau se va înrăutăți. Dacă ar fi fost astăzi, ar fi fost imposibil pentru Novak să revină în Canada și să participe la turneu. Așa că vom aștepta", a declarat Eugene Lapierre, directorul Canadian Open.
Citește și:
Roland Garros
Halep a defilat în primul tur la Roland Garros, după ce a ajuns în top! Statistica e elocventă
ACUM 8 MINUTE

Turneul de la Monte Carlo, următorul turneu pentru Novak Djokovic

Novak Djokovic a ratat turneele de la Indian Wells și Miami Open, după ce nu a putut intra în Statele Unite ale Americii. La fel ca în Canada, pentru a intra în SUA, Djokovic trebuia să facă dovada vaccinării împotriva Covid-19.
Acum, sârbul și-a îndreptat atenția către sezonul de zgură, care va debuta la Monte Carlo, (9-17 aprilie), acolo unde a anunțat că va participa. De asemenea, el va participa și la Belgrad, la Serbian Open (18-24 aprilie), dar și la Roland Garros (16 mai-5 iunie), după ce guvernul francez a relaxat restricțiile, iar jucătorii nu vor mai avea nevoie de certificat verde pentru a participa.
La turneul din Serbia și-au mai anunțat prezența jucători precum Gael Monfils, Karen Khachanov sau Dominic Thiem, campionul din 2020 de la US Open.
Roland-Garros
Roland-Garros 2022 : Top 5 puncte din ziua a doua
ACUM O ORĂ
Roland Garros
Simona Halep - Nastaja Schunk, în turul 1 la Roland Garros, LIVE pe Eurosport, după ora 15:30
ACUM O ORĂ