Clubul spaniol de tenis unde liderul mondial din ATP ar fi încălcat luni restricţiile în privinţa izolării la domiciliu şi s-ar fi antrenat pe un teren, a confirmat marţi că i-a dat permisiunea acestuia de a juca acolo.
''Noi am înţeles că sportivii profesionişti se pot antrena şi i-am acordat permisiunea lui Novak Djokovic să ne folosească facilităţile. După ce am vorbit cu federaţia de tenis ne-am lămurit că trebuie aşteptat până la 11 mai pentru a putea fi folosit terenul de tenis.Am discutat acest aspect cu dl. Djokovic, am decis să reluăm activitatea pe 11 mai. Regretăm că interpretarea noastră greşită a regulilor ar fi putut afecta buna credinţă a dânsului'', se arată într-un comunicat al clubului Puente Romano.
Câștigător a 17 titluri de Grand Slam, Nole ar fi încălcat luni restricţiile din Spania în privinţa izolării la domiciliu şi s-ar fi antrenat pe un teren de tenis. Djokovic a postat un clip video pe Instagram în care apare schimbând câteva mingi cu un partener la un club de tenis din Marbella, unde sârbul a anunţat că locuieşte în prezent.
Australian Open
AUSTRALIAN OPEN LIVE BLOG | Ruse și Cristian au pierdut în turul 2. Zverev și Nadal au impresionat
ACUM 4 ORE

Social Stories: Djokovic a revenit la antrenamente în Spania

https://i.eurosport.com/2020/05/06/2815161.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Novak Djokovic, apărat de Johanna Konta după controversa din Australia: "Vrea doar să facă bine"
ACUM 5 ORE
Australian Open
"Djokovic a primit o veste uriașă!". Anunțul de ultimă oră făcut de presa sârbă. Ce au descoperit
ACUM 11 ORE