Clubul spaniol de tenis unde liderul mondial din ATP ar fi încălcat luni restricţiile în privinţa izolării la domiciliu şi s-ar fi antrenat pe un teren, a confirmat marţi că i-a dat permisiunea acestuia de a juca acolo.
''Noi am înţeles că sportivii profesionişti se pot antrena şi i-am acordat permisiunea lui Novak Djokovic să ne folosească facilităţile. După ce am vorbit cu federaţia de tenis ne-am lămurit că trebuie aşteptat până la 11 mai pentru a putea fi folosit terenul de tenis.Am discutat acest aspect cu dl. Djokovic, am decis să reluăm activitatea pe 11 mai. Regretăm că interpretarea noastră greşită a regulilor ar fi putut afecta buna credinţă a dânsului'', se arată într-un comunicat al clubului Puente Romano.
Câștigător a 17 titluri de Grand Slam, Nole ar fi încălcat luni restricţiile din Spania în privinţa izolării la domiciliu şi s-ar fi antrenat pe un teren de tenis. Djokovic a postat un clip video pe Instagram în care apare schimbând câteva mingi cu un partener la un club de tenis din Marbella, unde sârbul a anunţat că locuieşte în prezent.
Tenis
"E nedrept ca el să fie mereu tipul cel rău!" Becker, despre modul în care Djokovic este tratat
IERI LA 09:16

Social Stories: Djokovic a revenit la antrenamente în Spania

https://i.eurosport.com/2020/05/06/2815161.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Wilander surprinde! Cum vrea să se încheie cursa pentru supremație între Federer, Nadal și Djokovic
16/09/2021 LA 12:36
US Open
"Sfârșitul unei ere!" Verdictul lui Woodbridge privind carierele lui Djokovic, Nadal și Federer
16/09/2021 LA 05:16