Srdjan Djokovic oferă deseori declarații care stârnesc controverse.
"Cred că mi-ai adresat o întrebare greșită (n.r. despre cine este cel mai bun din istorie). Nu mai are sens, el este deja cel mai bun din toate timpurile. Potrivit numărului de săptămâni pe primul loc, potrivit meciurilor directe cu marii săi adversari, potrivit numărului de Masters-uri cucerite, el e cel mai bun din toate timpurile", a spus Srdjan Djokovic, recent, potrivit tennis365.com.
De asemenea, în mijlocul scandalului de la Adria Tour, turneul organizat de Djokovic în Serbia în plină pandemie, fără măsuri de protecție, care a dus la infectarea mai multor tenismeni, Srdjan i-a luat apărarea fiului său.
Tenis
Djokovic îi ține în șah pe organizatorii Australian Open. Anunțul lui Nole
ACUM 9 ORE
În dorinţa de a muta atenţia dinspre numărul unu mondial, Srdjan Djokovic, tatăl lui Nole, s-a lansat într-o serie de speculaţii fără vreo acoperire. Într-un mod incredibil, acesta l-a acuzat pe Dimitrov că i-a infectat pe ceilalţi, deşi e limpede că nimeni nu poate şti cu certitudine care a fost sursa iniţială. Probabil nici nu e important, în condiţiile în care măsurile de distanţare socială nu au fost respectate deloc.
"De ce s-a întâmplat asta? Pentru că Dimitrov a venit probabil bolnav, cine ştie de unde. Nu a fost testat, ceea ce nu cred că e corect. A cauzat prejudicii imense Croaţiei, familiei noastre şi Serbiei", a spus tatăl lui Nole într-un interviu pentru RTL, citat de tennistonic.com.

Novak Djokovic, despre declarațiile tatălui său

„Îl iubesc, este un mare susținător al meu. Nu pot să controlez ce spune, toată lumea are dreptul la o opinie. Nu sunt mereu de acord cu ce spune, totuși. El este foarte determinat și vrea să mă protejeze, astfel că normal că îl susțin”, a declarat sârbul, care se află la Monte Carlo pentru turneul ATP 1000 transmis de Eurosport.
Nici Nadal nu a scăpat în trecutul recent de declaraţiile ciudate ale lui Srdjan, acesta afirmând că relaţiile dintre Nole şi Rafa sunt reci.
"Tatăl lui Novak ar trebui să vorbească mai mult cu fiul său. Mereu am avut o relaţie foarte bună cu Nole şi încă am. Am pierdut meciuri împotriva lui, dar nu au fost niciodată probleme între noi", a explicat Nadal, vizibil stânjenit că trebuie să vorbească pe marginea unui conflict care, din punctul lui de vedere, nu există.
Davis Cup
Rusia – Croația, finala Cupei Davis din acest an la Madrid. Fiecare tabără are câte două titluri
ACUM 10 ORE
Davis Cup
2021, anul în care Novak Djokovic a ratat titlurile la Jocurile Olimpice și Cupa Davis
ACUM 16 ORE