Novak Djokovic, proaspăt încoronat pentru a opta oară la Australian Open în urmă cu doar câteva zile, și-a făcut apariția în cea de-a doua zi la Festivalul de muzică de la Sanremo, organizat la Teatro Ariston Sanremo, în Italia, zi în care au cântat Francesco Gabbani, Piero Pelu, Pinguini Tattici Nucleari, Tosca, Michele Zarrillo, Levante, Giordana Angi, Paolo Jannacci, Enrico Nigiotti, Elettra Lamborghini, Rancore și Junior Cally.
Djokovic a fost invitat la cea de-a 70-a ediție a Festivalului de la Sanremo, ediție care se desfășoară în perioada 4-8 februarie. Anul acesta, 32 de artiști se întrec pentru trofeul festivalului, iar câștigătorul de la Sanremo va reprezenta Italia la Eurovision. Printre invitați se regăsesc și Tiziano Ferro, Al Bano și Romina Power.
Australian Open
Australian Open LIVE-BLOG | Osaka, bătută de Anisimova! Nadal, în optimi! Rezulatele zilei
ACUM 5 ORE

Novak Djokovic a cântat o melodie a lui Eros Ramazzotti

Marele campion sârb, câștigător la Australian Open 2020 și lider mondial în ATP, a cântat celebra melodie Terra Promessa a lui Eros Ramazzotti împreună cu gazdele festivalului, Amadeus și Fiorello, comedian italian și prieten al lui Nole. Sârbul a schimbat și câteva mingi de tenis pe scenă cu prezentatorii. La sfârșitul momentului artistic, Nole a fost aplaudat în picioare de publicul prezent la Sanremo.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Australian Open
Marian Vajda a rupt, în sfârşit, tăcerea. Antrenorul lui Djokovic a spus cum se simte sârbul
ACUM 12 ORE
Australian Open
EXCLUSIV | Florin Mergea, despre controversatul "caz Djokovic": "E normal să-i dea în judecată!"
ACUM 13 ORE