La o zi după ce a salvat trei mingi de meci la rând în fața lui Monfils, pentru a se califica dramatic dintr-o semifinală care cu greu va fi uitată de francez, Nole și-a ridicat vizibil nivelul.
Într-un prim set în care ambii jucători au arătat un serviciu solid, Djokovic a avut câteva lovituri de backhand impresionante, demonstrând că specialiștii care consideră această lovitură cea mai bună din istoria tenisului nu se înșală. La 4-3, sârbul a reușit breakul, pentru ca apoi să câștige manșa, pe propriul serviciu.
În setul secund, la 4-4, Nole a demonstrat încă o dată că gestionează mult mai bine situațiile tensionate. A forțat pe forehandul grecului, forțându-l să greșească și a câștigat un nou trofeu, după ce în 2020 s-a impus deja la ATP Cup și Australian Open.
Tenis
Sârbii, în extaz după ultima veste despre Novak Djokovic! Ce au descoperit jurnaliștii de la Belgrad
ACUM 5 ORE
Tsitsipas, care a jucat finala și anul trecut (pierdută la Federer), a "stricat" tradiția de la Dubai. În precedentele 4 finale jucate între primii doi favoriți la trofeu, capul de serie numărul doi se impusese de fiecare dată.
În ceea ce îl privește pe Djokovic, acesta a primit pentru victoria de azi 500 de puncte în clsamentul ATP și un cec în valoare de $565.705. Tsitsipas a trebuit să se mulțumească pentru finala jucată cu 300 de puncte și un premiu de $284.485.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Pronostic sumbru pentru cariera lui Novak Djokovic: "Viața lui în circuit va deveni un iad!"
ACUM 6 ORE
Australian Open
Australian Open LIVE-BLOG | Osaka, bătută de Anisimova! Nadal, în optimi! Rezulatele zilei
IERI LA 13:47