Dacă relația de amiciție dintre Nadal și Federer e foarte bine cunoscută de iubitorii tenisului, în ultima perioadă s-a discutat tot mai mult despre faptul că sârbul de pe locul 1 ATP nu are o legătură de prietenie cu ceilalți "titani" ai tenisului.
La această percepție a contribuit și declarațiile date de tatăl lui Djokovic, care s-a lansat într-un atac nejustificat la adresa marelui campion elvețian. "Federer a fost gelos pe Novak încă de la început, pentru că ştia că fiul meu este mai bun decât el şi că se va impune în faţa lui. Federer este un jucător extraordinar, dar nu pot spune asta şi despre umanitatea sa", a spus Srdjan Djokovic pentru foxsports.com.
Ajuns în Dubai, acolo unde va evolua în direct la Eurosport în următoarea săptămână, Nole a încercat să facă uitate declarațiile tatălui său și a vorbit despre cât de bine se înțelege cu Roger și Rafa.
US Open
De ce nu a reușit Djokovic "Calendar Grand Slam": "Participarea la Jocurile Olimpice, o mare eroare"
ACUM 21 ORE
"Da, avem un grup de whatsapp, cu toții suntem foarte activi uneori, când timpul ne-o permite. Ne înțelegem foarte bine, există un respect reciproc între noi, atât în viața profesională, cât și în viața privată", a spus Nole.
Roger Federer s-a operat la genunchi iar recuperarea sa va fi una de lungă durată. Elvețianul va rata următoarele turnee importante și va reveni pe teren abia la începerea sezonului pe iarbă.
Elvețianul a acuzat probleme încă de la Australian Open, când a trecut peste dureri și l-a învins pe Sandgren, în sferturi, după un meci epuizant, pentru ca apoi să se recunoască învins în semifinala cu Djokovic. Nole a mărturisit că nu se aștepta ca problemele lui Roger să fie atât de serioase.
"A fost o surpriză, să fiu sincer. Știam că se luptă cu o accidentare la Australian Open, dar nimeni nu știa cu adevărat care era amploarea acelei accidentări", a mai spus Djokovic.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
2021, anul lui Novak Djokovic! Sârbul e doar al 5-lea jucător din istorie care reușește asta
IERI LA 16:04
Tenis
Nadal: "Trec printr-un proces complicat, dureros, dar am în minte un singur lucru"
22/09/2021 LA 08:58