A fost o evadare în această seară pentru mine. El a jucat mai bine timp de două seturi, dar am fost norocos să pot reveni în meci. Gael joacă la fel de bine precum a făcut-o dintotdeauna. Știu că mă apăr bine, dar ce a făcut el azi timp de două seturi a fost incredibil. Îmi pare rău pentru el, dar mă bucur să fiu iar în finală la Dubai.
”Azi a fost unul dintre acele meciuri în care a trebuit să aștept, să rămân acolo, am avut destule șanse și am ajuns în tie-break, acolo el s-a descurcat foarte bine, a avut mingi de meci și am sperat că va greși, a făcut-o. Apoi el s-a accidentat și nu a mai putut ține ritmul, anul acesta va fi probabil unul dintre cei mai buni jucători din lume”, a continuat Djokovic.
Laver Cup
John McEnroe este de părere că Nick Kyrgios poate străluci la ediția din acest an a Laver Cup
ACUM 2 ORE
Djokovic a vorbit și despre finala de la Dubai, pe care o va disputa împotriva lui Stefanos Tsitsipas, în direct pe Eurosport 2, sâmbătă de la 17:00: ”Stefanos este liderul noii generații, este foarte talentat, un tip foarte carismatic, îl știu de când era un puști, se vedea că are potențial încă de la juniori. E în formă, are multă încredere, e vorba de o finală și va fi special. Sper să avem o atmosferă grozavă aici”.
Finala dintre Novak Djokovic și Stefanos Tsitsipas va avea loc sâmbătă, de la ora 17, în direct pe Eurosport 2 și pe aplicația Eurosport Player. Turneul de la Acapulco este de asemenea transmis pe canalele Eurosport.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Laver Cup
Laver Cup 2021 debutează vineri pe Eurosport! Cine joacă în prima zi de concurs la Chicago
ACUM 16 ORE
US Open
De ce nu a reușit Djokovic "Calendar Grand Slam": "Participarea la Jocurile Olimpice, o mare eroare"
ACUM 17 ORE