Cu doar două înfrângeri pe teren în 2020 (la Nadal și Sonego), Djokovic e marele favorit să câștige Turneul Campionilor de la Londra, competiție transmisă în direct de Eurosport. Iar startul a fost unul perfect, impunându-se cu 6-3, 6-2 în fața lui Schwartzman.
Nivelul sârbului e unul incredibil, adversarul de ieri nereușind să dea o explicație pertinentă pentru diferența de scor de pe tabelă. Prezent în premieră la competiție, sud-americanul consideră că a făcut o partidă foarte bună, însă Nole a fost tot timpul într-o viteză superioară, mai ales în punctele decisive.
"Simt că scorul este, poate, mincinos. Nu cred că am jucat atât de slab încât să câștig doar 5 gameuri. Dar, în același timp, simt că am fost în spate tot meciul, exceptând startul partidei. Mă încearcă un sentiment ciudat, pentru că simt că nu am făcut lucruri greșite și în unele momente am jucat foarte bine. Dar am fost învins categoric. Nu știu ce aș fi putut face mai mult, nu cred că puteam să îmi ridic nivelul mai mult decât am făcut-o", a spus Schwartzman, citat de atptour.com.
Tenis
Novak Djokovic, interzis aproape peste tot! Unde mai poate juca sârbul fără vaccin anti covid
ACUM 5 ORE

Turneul Campionilor | Schwartzman: "Nu am găsit niciun răspuns"

Să joci împotriva lui Djokovic e atât de descurajant încât în pauzele dintre gameuri, când te gândești la soluții pentru a avea o șansă, conștientizezi că nu poate fi făcut mare lucru.
"E foarte ciudat: simți că joci bine și dintr-o dată totul devine foarte dificil și pierzi punct după punct. În pauzele dintre gameuri te gândești ce să îmbunătățești sau ce faci greșit. Nu am găsit niciun răspuns. Probabil că Nole a jucat grozav, dar de la 3-3 în primul set am simțit că meciul îmi scapă din mână fără vreun motiv evident", a mai spus argentinianul.
În cealaltă partidă a grupei, Daniil Medvedev l-a învins în minimum de seturi pe Alexander Zverev, scor 6-3, 6-4.
Azi, competiția de la Londra continuă în direct la Eurosport și pe Eurosport Player cu partidele din grupa lui Nadal. Rafa îl întâlnește pe Thiem, într-o confruntare între jucătorii care au obținut succese în primele partide din capitala Angliei.
Programul de azi de la Turneul Campionilor:
  • Ora 16:00 Nadal - Thiem
  • Ora 22:00 Tsitsipas - Rublev
Tenis
Motivele pentru care judecătorii au decis expulzarea lui Djokovic au fost făcute publice
ACUM 14 ORE
Australian Open
Djokovic vrea să dea în judecată guvernul australian! Cere dublul premiului de la Australian Open
ACUM 18 ORE