Turneul demonstrativ organizat de Novak Djokovic în Croaţia a avut un deznodământ teribil. Finala nu s-a mai jucat după ce Grigor Dimitrov a fost testat pozitiv la COVID-19.
Bulgarul a avut contact direct cu toţi jucătorii prezenţi la Zadar, alături de care a petrecut şi a jucat şi baschet, iar acum toată lumea este testată.
Un alt jucător care a luat parte la turneu, Borna Coric, a anunţat că are şi el virusul, pentru ca apoi și Troicki să dezvăluie că a ieșit pozitiv la coronavirus. Măsurile de distanţare socială au fost minime, motiv pentru care mulți specialiști din tenis s-au revoltat pe reţelele de socializare. Şi jucătoarea Alize Cornet a reacţionat pe pagina sa de Twitter.
Australian Open
AUSTRALIAN OPEN LIVE BLOG SEMIFINALE | Toată Australia pune presiune pe Ashleigh Barty
ACUM 3 ORE
"În timp ce mă uitam la Adria Tour, simţeam că ceva este foarte greşit. Sunt singura care gândeşte aşa? Cazul lui Grigor este o consecinţă a turneului? Fă-te bine repede, Grigor!", a scris franțuzoaica.

Rittner, declarații dure la adresa lui Djokovic și a organizatorilor Adria Tour

Un discurs mult mai dur a avut Barbara Rittner, care nu înțelege cum, în condițiile în care toată Europa a luat măsuri dure pentru a limita răspândirea virusului, la Belgrad și Zadar toți au dat dovadă de o ignoranță incredibilă.
"Este o catastrofă absolută pentru întreaga familie de tenis. Nu înțeleg în ce lume trăiesc acești oameni. Unora dintre ei probabil li s-a urcat succesul la cap. După părerea mea, Novak Djokovic nu se poate ascunde în spatele faptului că s-au respectat reglementările prescrise. E evident că nu au existat măsuri adecvate. Întreaga lume păstrează distanța și poartă măști. Iar la Adria Tour s-a stat umăr la umăr, fără măști, s-a sărbătorit noaptea și altele și altele", a spus experta Eurosport.
https://i.eurosport.com/2020/06/23/2837590.jpg
Australian Open
Auger-Aliassime, moral de fier, după eșecul dramatic cu Medvedev la AO! Ce a declarat canadianul
ACUM 3 ORE
Australian Open
Simona Halep a dezvăluit cine e sportiva sa preferată! Ce i s-a părut cel mai greu la AustralianOpen
ACUM 5 ORE