Novak Djokovic s-a implicat încă de la începutul acestei pandemii de coronavirus în tot felul de acte de caritate. Ultimul astfel de gest al sârbului a fost povestit de directorul ASST Bergamo Ovest (Asociația socio-sanitară teritorială din Bergamo), Peter Assembergs, care a precizat că marele campion născut la Belgrad a făcut o donație semnificativă în contextul crizei prin care Italia trece în prezent.
Colegii noștri de la Eurosport Italia au transmis că sârbul nu a încetat niciodată să-și demonstreze generozitatea: “Este unul dintre cei mai amabili oameni, este întotdeauna atent și săritor și face totul în liniște, fără a-și face reclamă prin gesturile pe care le face. Sare în ajutorul oamenilor fără a spune asta în gura mare”, scrie Eurosport Italia.
Tenis
Clasamentul turneelor mari câștigate în ATP, actualizat. Diferența dintre Djokovic, Nadal și Federer
IERI LA 16:51

Djokovic, inimă de aur!Ce a făcut liderul mondial din ATP după ce a donat un milion de euro spitalelor din Serbia

După ce săptămânile trecute dona pentru Spania și un milion de euro pentru spitalele din Serbia, Novak a sărit și în ajutorul italienilor, greu încercați acum de pandemia de coronavirus. Italia este în acest moment a treia cea mai afectată țară din lume, după SUA și Spania.
Am primit donații importante din afara țării care m-au lăsat fără cuvinte. Ce m-a impresionat cu adevărat a fost donația primită de la Novak Djokovic, primul tenismen al lumii, care a făcut deja donații uriașe pentru Serbia, țara lui. Dar a auzit de ce se întâmplă aici și a vrut să ajute orașul Bergamo să treacă mai ușor pentru asta, așa că a făcut o donație semnificativă. Pentru mine, acest om este grozav, sper ca într-o zi să am ocazia să-l îmbrățișez | Peter Assembergs
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Novak Djokovic le-a răspuns rușilor care l-au rugat să boicoteze Wimbledon-ul! Mesajul lui Nole
IERI LA 16:11
Roland Garros
Mouratoglou a dat verdictul! Care sunt cei 4 favoriți la câștigarea titlului de la Roland Garros
IERI LA 13:43