Jucătorul de 35 de ani a întâmpinat probleme de acest ordin și la Australian Open anul acesta, unde nu a putut să concureze. Djokovic a vorbit despre participarea sa la următoarele turnee de Grand Slam în Visoko, un oraș din Bosnia și Herțegovina, unde a deschis un complex de tenis.
Întrebat de reporteri despre turneul de la Flushing Meadows, sârbul a răspuns clar: "Nu voi merge în America dacă nu am permisiunea, deoarece telenovela din Australia nu a fost deloc plăcută pentru mine. Oamenii încă sunt de părere că mi-am forțat drumul în Australia și că am încercat să vin fără hârtii, permisiuni sau scutiri. Nu este adevărat
Asta a fost demonstrat în proces, deci nu aș merge niciodată într-o țară unde nu am permisiune să călătoresc. Mi-ar plăcea să mă întorc în Australia. Ador Australia, am avut cele mai bune rezultate de Grand Slam în acea țară.
National Bank Open
Prima reacție a Simonei Halep, după succesul din optimile de finală de la Toronto
ACUM 7 ORE
Să sperăm că voi putea fi acolo în Ianuarie, pentru că vreau să fiu acolo și vreau de asemenea să fiu în New York. Vreau să fiu în America și oriunde este posibil să joc", a explicat Djokovic, citat de Reuters.
Citește și:

Nole își susține principiile

Sârbul a vorbit în continuare despre situația sa, fiind unul dintre tenismeni care nu s-a vaccinat și nu intenționează să o facă pe viitor: "Sunt un jucător de tenis profesionist, nu intru în politică sau altceva, pentru că nu mă interesează.
Am poziția mea și eu sunt suporter al libertății de a alege ce e cel mai bine pentru tine. Respect tot și pe toată lumea și mă aștept ca oamenii măcar să respecte decizia mea. Dacă am permisiunea, voi fi acolo. Dacă nu, nu voi fi, nu este sfârșitul lumii."
Turneul de la US Open va avea loc în perioada 29 august-11 septembrie.
National Bank Open
Halep și-a aflat adversara din sferturile turneului de la Toronto! Nu are set pierdut în fața ei
ACUM 8 ORE
US Open
Zverev nu crede că va juca la US Open! Anunțul făcut de german la două luni de la accidentare
ACUM 10 ORE