După Grigor Dimitrov, Borna Coric și Vicktor Troicki, și Novak Djokovic a fost confirmat pozitiv pentru coronavirus. Rezultatul testului a venit marți, la mai bine de 40 de ore de când Grigor Dimitrov a anunțat pe rețelele de socializare că a luat contact cu virusul. Este importat de precizat faptul că liderul mondial din ATP nu prezintă simptome, iar toți membrii familiei Djokovic au efectuat testul. Soția lui Nole, Jelena, este și ea confirmată pozitiv cu COVID-19, în timp ce copiii lor, Stefan și Tara, au rezultate negative.
Nu a trecut mult timp până ce liderul mondial din ATP a fost linșat pe rețelele de socializare. Unul dintre jurnaliștii consacrați ai GOAL.com, Charles Watts, a transmis pe contul personal de Twitter că Novak “poate să ia premiul pentru idiotul anului 2020”, asta doar după ce a sârbul a anunțat că are coronavirus. El a fost ironizat pe rețelele de socializare, fiindu-i atribuit numele de "Djocovid".
Roland-Garros
Top 3 meciuri de urmărit în prima săptămână la Roland Garros pe tabloul feminin și pe cel masculin
IERI LA 12:35

Djokovic, linșat pe rețelele de socializare

Barbara Rittner, căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup a Germaniei, l-a criticat dur pe Novak Djokovic și pe organizatorii Adria Tour, pentru inconștiența de care au dat dovadă. Rittner, nu înțelege cum, în condițiile în care toată Europa a luat măsuri dure pentru a limita răspândirea virusului, la Belgrad și Zadar toți au dat dovadă de o ignoranță incredibilă.
"Este o catastrofă absolută pentru întreaga familie de tenis. Nu înțeleg în ce lume trăiesc acești oameni. Unora dintre ei probabil li s-a urcat succesul la cap. După părerea mea, Novak Djokovic nu se poate ascunde în spatele faptului că s-au respectat reglementările prescrise. E evident că nu au existat măsuri adecvate. Întreaga lume păstrează distanța și poartă măști. Iar la Adria Tour s-a stat umăr la umăr, fără măști, s-a sărbătorit noaptea și altele și altele", a spus experta Eurosport.
Roland-Garros
French Open 2022: informații, premii și favoriți
18/05/2022 LA 20:44
Tenis
Clasamentul turneelor mari câștigate în ATP, actualizat. Diferența dintre Djokovic, Nadal și Federer
16/05/2022 LA 16:51