Novak Djokovic a dezvăluit într-o declarație că se opune vaccinării iar acest lucru l-ar putea impiedica să revină pe terenul de tenis după ce va trece pandemia de coronavirus.
În ultimele săptămâni au existat discuții despre faptul că jucătorii ar trebui să fie vaccinați împotriva COVID-19 când sezonul va fi reluat, asta în ciuda faptului că cercetătorii spun că un vaccin împotriva virusului este la cel puțin un an distanță.

Djokovic se opune vaccinării

Sporturi cu Motor
Fanii au șansa să-i învingă pe campionii din WTCR! Cursa este live pe Eurosport, luni la ora 20.00
19/04/2020 LA 09:39
Numărul 1 mondial, Novak Djokovic, spune că o astfel de situație l-ar pune într-o dilemă importantă. Djokovic a vorbit pe subiect într-o intervenție live pe rețelele de socializare la care au participat și alți atleți din Serbia.
Personal, eu mă opun vaccinării și nu aș vrea să fiu forțat de cineva să iau un vaccin astfel încât să pot călători. Dar dacă va deveni obligatoriu, ce se va întâmpla? Va trebui să iau o decizie. Am propriile gânduri cu privire la subiect. Dacă aceste gânduri se vor schimba la un moment dat, nu știu. Vorbind ipotetic, dacă sezonul revine în iulie, august sau septembrie, deși e improbabil, am înțeles că un vaccin va deveni o necesitate după ce ieșim din carantina strictă iar în acest moment nu există vaccin
Amelie Mauresmo spunea luna trecută că tenisul nu poate reveni până când jucătorii vor fi vaccinați împotriva COVID-19.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Australian Open
"Nu va fi un nou Big-3!" Mats Wilander, despre cine va domina tenisul masculin în următorii ani
IERI LA 10:42
Tenis
Sârbii, în extaz după ultima veste despre Novak Djokovic! Ce au descoperit jurnaliștii de la Belgrad
IERI LA 05:29