Djokovic traversează o perioadă de graţie, primele două luni din 2020 aducându-i trei turnee foarte importante: ATP Cup, Australian Open şi Dubai. Sârbul a ajuns la 18-0 anul acesta şi dă senzaţia în multe momente că e de neînvins, cu toate că în semifinala cu Monfils, de săptămâna trecută, a fost la un pas să piardă.
Nole este totuşi departe de cea mai bună serie a carierei, 43 de meciuri la rând fără înfrângere, în finalul lui 2010 - prima parte din 2011. De altfel, 2011 rămâne anul de referinţă al lui Nole: el a câştigat la turnee, inclusiv Australian Open, Wimbledon şi US Open.
Acel parcurs e probabil inaccesibil, judecând că odată sezonul pe zgură început Nadal va fi marele favorit, însă sârbul cu siguranţă că are în minte cele două serii de 28 de succese la rând (din 2013-2014 şi din 2015).
Roland Garros
Djokovic a fost întrebat la Paris dacă va participa la Wimbledon! Răspunsul a venit pe loc
ACUM 16 ORE
Glumind, Nole a spus chiar că obiectivul său e să termine anul neînvins, pentru ca apoi să puncteze că se mulţumeşte să joace foarte aproape de nivelul maxim de fiecare dată când păşeşte pe teren.
"Unul dintre obiective e să termin acest sezon fără vreo înfrângere. Glumesc. Îmi place să mă bucur de fiecare moment, cred că am unul dintre cele mai bune începuturi de sezon din întreaga mea carieră. Mă simt excelent pe teren, am jucat excelent, dar am fost ajutat şi de faptul că evoluez pe suprafaţa mea favorită. Sunt extrem de recunoscător pentru ce mi se întâmplă, voi încerca să rămân fără înfrângere cât mai mult timp. Nu vreau să îmi stabilesc o bornă, nu îmi plac predicţiile. Vreau doar să mă concentrez pe ceea ce am de făcut pentru a mă menţine la acest nivel. Obiectivul e unul singur: să joc în fiecare partidă cât mai aproape de potenţialul meu maxim", a spus Djokovic, citat de tennisworldusa.org.
Pentru Nole urmează o săptămână de pauză înainte de marele turneu de la Indian Wells, transmis în direct de Eurosport.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Roland-Garros
Djokovic "se teme" de Nadal, deși are probleme medicale! De ce îl vede mare favorit la Roland Garros
ACUM 20 ORE
Roland Garros
Roland Garros | Istoria turneului de Grand Slam din capitala Franței
IERI LA 11:28