Ca și cum absența pricinuită de faptul că e nevaccinat nu e de ajuns, Djokovic are și probleme medicale. E vorba de o problemă care persistă de câteva săptămâni și care îl împiedică să evolueze la un potențial normal. Problemele apar subit, de aici poate și inconstanța de la un set la altul: în toate partidele de la Belgrad, unde a pierdut finala, a ajuns în decisiv, evoluând în multe momente neașteptat de slab.
Întrebat de jurnaliștii sârbi dacă nu e cumva un efect post-COVID, sârbul a negat, învăluind destăinuirea în și mai mult mister.
"Nu e vorba de Covid-19, e altceva care mă deranjează, dar nu pot intra în detalii. Ceva îmi afectează corpul și metabolismul de câteva săptămâni. Nu am mai pățit așa ceva, poate doar la începutul carierei. De asta spun că e vorba despre o boală. Pare că timpul de recuperare este mai mare decât mă așteptam.
Tenis
BREAKING NEWS | ATP: Se va juca fără puncte în clasament la Wimbledon
ACUM 11 ORE
În finala cu Andrey nu m-am simțit rău până în setul secund. Chiar și atunci, după time-out-ul medical, am simțit că sunt pregătit pentru decisiv. Am avut energie doar pentru două game-uri. Știu că nu a fost plăcut pentru cei prezenți în tribune. Îmi pare rău, dar atât a fost posibil", le-a spus Djokovic sârbilor de la Alo.
CITEȘTE ȘI:
MESAJUL LUI RAFAEL NADAL PENTRU CARLOS ALCARAZ DUPĂ VICTORIA DIN FINALA TURNEULUI DE LA BARCELONA

Djokovic, extrem de nervos în timpul partidei pierdute cu Rublev

Liderul mondial al tenisului masculin a fost învins de rusul Andrei Rublev, 6-2, 6-7 (4/6), 6-0, duminică, în finala turneului ATP de la Belgrad, dotat cu premii totale de 534.555 de euro.
Novak Djokovic, care a câştigat de două ori turneul de la Belgrad, încerca să se relanseze după ce a fost eliminat rapid la Monte Carlo, însă a fost trădat de condiţia fizică în ultimul set.
Încă din setul secund sârbul a dat ceva semne de neliniște, aruncând cu racheta după ce a ratat o a cincea minge de set.

Djokovic, nou gest controversat! A aruncat racheta și a fost la un pas să lovească un copil de mingi

Starea lui Nole e îngrijorătoare în perspectiva turneului de la Madrid, următorul obiectiv pentru sârb. Totuși, marele țel al numărului unu mondial e Roland Garros, iar până atunci are suficient timp să se recupereze total și să își intre în formă.
Roland Garros
România intră în luptă cu 7 jucătoare la Roland Garros! Buzărnescu a prins tabloul principal
ACUM 12 ORE
Roland Garros
Mihaela Buzărnescu a ratat calificarea pe tabloul principal de la Roland Garros
ACUM 14 ORE