Prințul Albert al II-lea de Monaco, a dezvelit duminică, în prima zi a turneului de tenis Monte Carlo Masters, o placă memorială, în semn de omagiu adus baroanei Elizabeth-Ann de Massy, fostul președinte al Federației de Tenis Monegasce, în prezența jucătorilor Novak Djokovic și Rafael Nadal.
Baroneasa Elizabeth-Ann de Massy a fost președintă a Monte Carlo Country Club și a Federației de Tenis din Monaco, calitate din care a susținut fervent turneul monegasc. Aceasta a decedat anul trecut pe 10 iunie. Ceremonia de dezvelire a plăcii memoriale a avut loc la Monte Carlo Country Club.

Nadal și Djokovic, parte a unui eveniment special la Monte Carlo

Tenis
Novak Djokovic nu poate participa nevaccinat la Australian Open! Mesaj fără echivoc din Melbourne
20/10/2021 LA 09:50
Această placă, care va fi instalată ulterior pe aleea principală a clubului, a fost dezvelită în prezența prințului suveran, a fiicei baronesei, domnișoara Melanie-Antoinette de Massy, noua președintă a federației, precum și a jucătorilor Novak Djokovic și Rafael Nadal. Aceștia dețin împreună 13 titluri la Monte-Carlo Masters, în proba de simplu masculin și au fost apropiați ai baroanei, la fel ca mulțu alți jucători.
Nadal, care a numit-o respectuos "La Madame", a spus cu ocazia dezvelirii: "A fost o doamnă excepțională, cu o atitudine elegantă, fantastică, o persoană cu idei clare și cu soluții, întotdeauna remarcabilă". Djokovic și Nadal vor reveni pe terenul de tenis în această săptămână, cei doi urmând să joace la Masters-ul de la Monte Carlo, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Tenis
Simona Halep și-a aflat adversara din optimi, de la Moscova
20/10/2021 LA 05:13
Tenis
Australienii nu fac nicio excepție! Participarea lui Djokovic la Australian Open, în mare pericol
19/10/2021 LA 11:34