Prințul Albert al II-lea de Monaco, a dezvelit duminică, în prima zi a turneului de tenis Monte Carlo Masters, o placă memorială, în semn de omagiu adus baroanei Elizabeth-Ann de Massy, fostul președinte al Federației de Tenis Monegasce, în prezența jucătorilor Novak Djokovic și Rafael Nadal.
Baroneasa Elizabeth-Ann de Massy a fost președintă a Monte Carlo Country Club și a Federației de Tenis din Monaco, calitate din care a susținut fervent turneul monegasc. Aceasta a decedat anul trecut pe 10 iunie. Ceremonia de dezvelire a plăcii memoriale a avut loc la Monte Carlo Country Club.

Nadal și Djokovic, parte a unui eveniment special la Monte Carlo

Tenis
Rafael Nadal, întrecut în clasament înainte de Roland Garros + Premiera după 48 de ani în ATP
ACUM 5 ORE
Această placă, care va fi instalată ulterior pe aleea principală a clubului, a fost dezvelită în prezența prințului suveran, a fiicei baronesei, domnișoara Melanie-Antoinette de Massy, noua președintă a federației, precum și a jucătorilor Novak Djokovic și Rafael Nadal. Aceștia dețin împreună 13 titluri la Monte-Carlo Masters, în proba de simplu masculin și au fost apropiați ai baroanei, la fel ca mulțu alți jucători.
Nadal, care a numit-o respectuos "La Madame", a spus cu ocazia dezvelirii: "A fost o doamnă excepțională, cu o atitudine elegantă, fantastică, o persoană cu idei clare și cu soluții, întotdeauna remarcabilă". Djokovic și Nadal vor reveni pe terenul de tenis în această săptămână, cei doi urmând să joace la Masters-ul de la Monte Carlo, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Tenis
Zverev, rege la Madrid! A câştigat turneul, după o finală epică, împotriva lui Berrettini
IERI LA 19:45
Tenis
Rafa Nadal e mare și după înfrângeri! Ibericul a făcut un gest superb pentru o fană de 95 de ani
07/05/2021 LA 18:03