Andy Murray a lăsat racheta de tenis pentru controller. După ce turneul de la Madrid a fost anulat din cauza epidemiei de coronavirus, organizatorii au transformat competiţia într-o versiune virtuală.
16 bărbaţi şi 16 femei vor participa la turneul care se va desfăşura pe durata a patru zile, iar aceştia vor juca de acasă, pentru a respecta măsurile date de autorităţi în lupta contra noului virus.
Suma pe care o vor primi câştigătorii, 150.000 de euro, va putea ajunge la sportivii care au probleme financiare în această perioadă. Cei care se vor impune sunt cei crae decid soarta banilor.
Moselle Open
Andy Murray e în sferturi la Metz, după o evoluție solidă în fața lui Pospisil! Rezumatul partidei
23/09/2021 LA 08:16
Alături de Andy Murray s-au mai înscris şi alţi tenismeni precum nemţoaica Angelique Kerber, francezul Lucas Pouille şi spaniola Carla Suarez Navarro. Francezul Pouille este cel mai entuziasmat.
O să fie foarte interesant. Am început deja antrenamentele pentru că vrea să câștig acest turneu! Știu că sunt colegi de-ai mei care joacă mult online, așa că vreau să fiu pregătit. Mă bucur că măcar așa ne putem întrece în această perioadă foarte grea.
Turneul patronat de Ion Țiriac, Mutua Madrid Open Virtual Pro va avea loc în perioada 27-30 aprilie.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia
Tenis
Murray: "Nu o să îi dau vreodată un sfat Emmei Răducanu". În ce condiție renunță la "convingerea" sa
21/09/2021 LA 07:30
Tenis
Cât câștigă în prezent Emma Răducanu din contractele cu Nike și Wilson și ce oferte are pe masă
20/09/2021 LA 08:24