Ediția din Belgrad a evenimentului “Adria Tour”, organizat de liderul mondial din ATP, Novak Djokovic, a fost câştigată de Dominic Thiem. Austriacul s-a impus în fața sârbului Filip Krajinovic, scor 4-3(2), 2-4, 4-2, la capătul unui meci care a durat o oră și 16 minute de joc. A doua ediție a circuitului se va disputa la sfârşitul săptămânii viitoare , pe 20 și 21 iunie la Zadar, în Croaţia, unde vor participa şi Borna Cilic (33 ATP) şi Marin Cilic (37). Meciurile vor putea fi urmărite în direct pe Eurosport și pe aplicația Eurosport Player.
Dominic Thiem a revenit luni în Austria și a fost testat pentru coronavirus imediat ce s-a întors din Serbia. Austriacul a primit azi rezultatul și poate răsufla ușurat pentru că testul a ieșit negativ. Același rezultat l-a primit și fizioterapeutul lui, Alex Stober, care l-a însoțit la Belgrad.
Roland Garros
Novak Djokovic e în optimi la Roland Garros! Sârbul a trecut de Bedene și-l așteaptă un super-duel
ACUM 10 ORE

Novak Djokovic, contact al unui jucător de baschet infectat cu coronavirus

Liderul mondial din ATP a organizat în weekend un turneu de tenis demonstrativ la Belgrad, competiție care a fost transmisă în direct pe Eurosport 2 și Eurosport Player. La Academia de Tenis a lui Djokovic s-au aflat în tribune peste 4000 de spectatori, imaginile din capitala Serbiei fiind subiectul sfârșitului de săptămână.
Totuși, petrecerea a fost spartă luni, în momentul în care jucătorul de baschet al KK Partizan, Nikola Jankovic, a fost depistat pozitiv cu coronavirus. Acesta se întâlnise cu liderul mondial din ATP cu doar câteva zile în urmă, în cadrul unei ceremonii dedicate antrenorului de baschet, Dejan Milojevic, la care au luat parte și alte celebrități din lumea sportului sârb, cum ar fi Nikola Jokic.
Baschetbalistul Jankovic a declarat luni că este asimptomatic și că a fost testat ca procedură obligatorie în cadrul clubului. Novak a fost un invitat special la evenimentul la care ambii au luat parte. Djokovic, care este un contact al lui Jankovic, ar urma să fie parte a unei anchete epidemiologice în Serbia.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Roland Garros
Djokovic e în turul 3 la Roland Garros! Sârbul l-a învins pe noul elev al lui Vajda, Alex Molcan
25/05/2022 LA 16:37
Roland Garros
Djokovic și Nadal, luați în vizor la Roland Garros! "E ridicol! Uitați-vă ce spun Novak și Rafa!"
25/05/2022 LA 11:28