Presa din Austria a dezvăluit faptul că deși a dorit să urmărească meciurile din tribune, Dominic Thiem a primit "interzis" din partea organizatorilor pentru că nu este vaccinat. Agenția de știri "Heute" a transmis că fostul campion de la US Open nu va fi scutit și nu va putea fi prezent la evenimentul din Viena, organizatorii fiind fermi în privința obligativității vaccinării. Competiția din capitala Austriei poate fi urmărită în direct pe Eurosport 2, dar și pe Eurosport Player.
Dominic Thiem nu a mai evoluat în circuitul ATP de când a suferit o accidentare la încheietura mâinii drepte într-o confruntare cu Adrian Mannarino la Mallorca, în urmă cu mai bine de patru luni, însă austriacul speră să poată lupta pentru titlu la Australian Open la începutul lui 2022.
Tenis
OFICIAL | Simona Halep ratează turneul demonstrativ din Dubai! Organizatorii au anunțat echipele
06/11/2022 LA 15:31

Dominic Thiem, "interzis" la turneul de casă de la Viena pentru că nu e vaccinat

La începutul acestei luni, starul austriac a vorbit despre planurile sale privind vaccinarea și a dezvăluit că așteaptă o anumită substanță pentru că are mare încredere în propriul doctor: "Nu sunt încă vaccinat. Vreau să aștept vaccinul Novavax pentru că am auzit de la medicul meu că ar fi foarte bun", a precizat Thiem.
Cu toate acestea, dacă vaccinul Novavax nu va primi toate aprobările în timp util, tenismenul austriac va alege o variantă alternativă pentru a se asigura că poate participa fără a fi restricționat la primul turneu de Grand Slam al anului viitor, Australian Open: "Dacă va fi disponibil până la finalul lunii noiembrie, mă voi vaccina cu Novavax, dacă nu, voi alege alt vaccin", a mai spus Thiem.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Erste Bank Open
Dominic Thiem, în turul doi la Viena, după un meci de aproape 3 ore cu Tommy Paul
25/10/2022 LA 21:12
Tenis
"Alcaraz, Sinner sau Tiafoe au schimbat tenisul!" Thiem, despre noua generație a sportului alb
01/10/2022 LA 12:32