Într-un interviu pentru as.ro, Ion Țiriac a avut parte de o întrebare incomodă, fiind rugat să își aleagă favorita într-un ipotetic duel într-o finală între Simona Halep și Sorana Cîrstea. Extrem de abil, fostul mare jucător a driblat un răspuns concret, mutând atenția spre Serena Williams.
Cei doi au avut mai multe schimburi de replici în ultimii ani, după ce omul de afaceri român i-a sugerat marii campioane să se retragă. Serena a refuzat în 2021 să meargă la Madrid, turneu patronat de român, fiind singura mare absență de pe tabloul feminin.
"Dacă e o finală Simona Halep-Sorana Cîrstea, cu cine ţineţi?", a fost întrebarea reporterului sursei citate, Țiriac răspunzând spontan: "Eu ţin cu... Serena Williams! Serena Williams e o fată deosebită. Din păcate, oamenii dimprejurul ei au adus-o în situaţia în care este".
Australian Open
Toni Nadal, veste mare pentru fanii lui Rafa, înainte de Australian Open 2022: "Va fi pregătit!"
ACUM 9 ORE

Simona Halep, unică

Simona Halep este una din marile speranțe ale delegației României la Tokyo, la Jocurile Olimpice. De altfel, campioana de la Roland Garros și Wimbledon a dezvăluit că o medalie în vară e marele obiectiv pe 2021.
"Dacă Simona încoronează cariera ei cu medalia de aur la Tokyo, atunci poate să se retragă", a mai spus Ţiriac, care apoi, întrebat când vom avea o nouă tenismenă de talia Simonei Halep, să dea un verdict sumbru: "Aaa, imediat! Imediat, în următorii 50-60 de ani".
Tenis
Răducanu s-a exclus de pe listă! Cine vrea să câștige titlul de personalitatea sportivă a anului
ACUM 10 ORE
Australian Open
L-a dat Srdjan Djokovic de gol pe Nole? Ce a spus despre participarea la Australian Open 2022
ACUM 11 ORE