Împreună cu autoritățile locale, Țiriac a oferit pachete cu apă, cartofi, mâncăruri de Paște și măști de protecție către 96 de persoane cu vârste de peste 65 de ani, care stau singure și nu beneficiază de vreun venit.
Per total, omul de afaceri a oferit 3,5 tone de alimente. Anunțul a fost făcut chiar de primarul comunei, Ion Rotaru:
"În urma discuțiilor pe care le-am purtat cu partenerul nostru Ion Țiriac, ca să ne ajute cu produse agroalimentare, s-au soldat cu un răspuns pozitiv. Îi mulțumesc domnului Ion Țiriac, pentru că a răspuns imediat la chemarea și apelul nostru.
Tenis
Reacției Simonei Halep după ce Cahill și Țiriac au prins Top 20 al persoanelor influente din tenis
12/04/2020 LA 11:04
Am preluat o cantitate de 3,5 tone de alimente: cartofi, apă , lapte, conserve, biscuiți și altele. Darurile sunt pentru persoanele cu vârste de peste 65 de ani, singure și fără venituri.", a spus primarul, potrivit roman24.ro.

Țiriac a coborât pe locul 2 în topul miliardarilor români

Ion Țiriac nu mai este cel mai bogat român. Fostul mare tenismen, care organizează anual turneul de la Madrid, a fost detronat de către Daniel Dines, fondatorul companiei UiPath.
Cu o avere estimată la 1,2 miliarde de dolari, Ion Țiriac a fost poziționat în topul miliardarilor lumii pe locul 2.276 în topul realizat de către Hurun Report, din China.
Între timp, Țiriac a fost detronat de către Daniel Dines (47 de ani), fondatorul companiei UiPath, a cărui avere este estimată la 1,4 miliarde de dolari. Anul trecut, acesta era prezentat de revista Forbes drept primul miliardar din afaceri cu roboți software.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Influență enormă avută de Țiriac. În ce top l-a inclus L'Equipe și ce poziție ocupă
11/04/2020 LA 12:25
Tenis
Dominația Igăi Swiatek, valabilă doar un sezon? Fostul antrenor al Emmei Răducanu s-a convins
ACUM 16 MINUTE