În ultima perioadă v-am ținut la curent cu ceea ce se întâmplă în cadrul turneului de la Linz (Austria, hard indoor), iar astăzi vă aducem încă două vești plăcute, dar și trei mai puțin pozitive.
Conform freelancer-urului Daniel Radu (facebook.com/danielradutenis), după mai multe retrageri, Jaqueline Cristian (169 WTA) și Laura Paar (198 WTA) s-au alăturat și ele Irinei Bara pe lista de calificări. De pe tabloul principal însă, Patricia Țig și Ana Bogdan s-au retras, cea din urmă fiind depistată cu noul Covid-19. Acolo vor mai rămâne Irina Camelia Begu și Sorana Cîrstea.
Tenis
Australian Open 2022: Rezumatul partidei Sorana Cîrstea - Petra Kvitova
ACUM 18 MINUTE
Ana Bogdan: "Cam așa voi arăta și eu în următoarele 14 zile, însă la mine nu părul este așa răvășit (sau poate și el în unele zile), ci respirația este și mușchii sunt puțin afectați. Dar sunt optimistă că mă voi recupera repede și voi fi bine. Tot ce îmi doresc este să fiți sănătoși cu toții și să vă protejați!"
La dublu, Monica Niculescu a declarat și ea forfait din păcate, însă în această probă le vom mai putea susține pe Laura Ioana Paar / Julia Wachaczyk (Germania) și Irina Camelia Begu / Nadia Podoroska (Argentina).
Calificările vor avea loc între 7 și 8 noiembrie, în două tururi, iar meciurile de pe tablourile principale în intervalul 9-15 noiembrie. Capetele de afiș vor fi Aryna Sabalenka (Belarus, 11 WTA) și Elise Mertens (Belgia, 21 WTA). Cea care se va impune la final își va adjudeca 280 de puncte în ierarhia mondială. Tragerea la sorți va avea loc duminică, iar meciurile le veți putea urmări pe canalele Eurosport și aplicația Eurosport Player.
Australian Open
Palyuchenkova - Bondar - Australian Open
ACUM 27 MINUTE
Australian Open
Hanfmann - Kokkinakis - Australian Open
ACUM 28 MINUTE