În ciuda faptului că Simona Halep s-a retras de la turneul organizat în Italia, România va avea și alte reprezentante în competiție. Două dintre jucătoarele noastre sunt prezente pe tabloul de calificări constituit din 32 de jucătoare, după trei runde patru dintre ele urmând să promoveze pe tabloul principal.
Este vorba despre Gabriela Ruse și Laura-Ioana Paar. În primul tur (mâine, sâmbătă), ele vor disputa următoarele partide: Gabriela Ruse (177 WTA) – Dalila Spiteri (Italia, 634 WTA). Învingătoarea din acest meci va juca în turul secund al calificărilor cu cea din partida: Magdalena Frech – Kaja Juvan. De partea cealaltă, Laura-Ioana Paar (204 WTA) o va întâlni pe Bibiane Schoofs (188 WTA). Învingătoarea va juca în runda a doua cu cea din partida: Aliona Bolsova – Melania Delai.
Roland Garros
Carlos Alcaraz, avertisment clar pentru Djokovic și Nadal înainte de Roland Garros: "Sunt pregătit!"
ACUM 9 MINUTE

România va avea două reprezentante și pe tabloul de simplu

Fost lider mondial în WTA, Simona Halep urma să fie principala favorită a turneului de la Palermo, dar creșterea numărului de cazuri de infectări cu COVID-19 a făcut-o să se retragă. Inițial, ocupanta locului 2 WTA era singura jucătoare din România prezentă pe tabloul competiției din Sicilia. Totuși, în urma mai multor retrageri, Sorana Cîrstea și Irina Begu s-au calificat pe tabloul principal.
Și în proba de dublu vom avea reprezentante la turneul de la Palermo. Raluca Olaru, Andreea Mitu, Elena Bogdan şi Cristina Dinu au ajuns deja în Italia și se pregătesc intens pentru revenirea în competiție.
Gonet Geneva Open
Daniil Medvedev, OUT în optimile de finală la Geneva. Gasquet, victorie în minimum de seturi
ACUM O ORĂ
Roland Garros
Simona Halep, antrenament de 5 stele la Roland Garros! Rivala alături de care se pregătește la Paris
ACUM 2 ORE